Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | verkko-opinnot

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
   
Verkko- tai etäopiskelu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | verkko-opinnot

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus 

Laureassa voit opiskella laaja-alaiseksi turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijaksi. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan organisaation turvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyviä asioita, sekä johtamaan erilaisia tiimejä ja työelämäprojekteja.

Koulutus antaa mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin. Voit profiloitua esimerkiksi riskienhallinnan, fyysisen turvallisuuden, työ- ja henkilöstöturvallisuuden, toiminnan turvallisuuden, yhteiskunnan turvallisuuden, tietoturvallisuuden tai turvallisuusjohtamisen asiantuntijaksi. Voit myös ryhtyä yrittäjäksi, mikä on mahdollista jo opiskeluaikana.

Opintojen toteutus ja sisältö

Liiketalouden opintojen lisäksi erikoistut koulutuksessa turvallisuuden ja riskienhallinnan sisältöihin. Koulutuksen perusopinnoissa saat kattavan käsityksen siitä, mitä turvallisuus ja riskienhallinta merkitsevät yhteiskunnan, yrityksen ja yksilön tasolla. Koulutuksen täydentävien opintojen kautta voit puolestaan profiloitua:

  1. yhteiskunnan turvallisuuteen
  2. yritysten ja organisaatioiden turvallisuuteen
  3. riskienhallintaan. 

Täydentävien opintojen lisäksi syvennät turvallisuuden ja riskienhallinnan osaamistasi työharjoittelussa sekä opinnäytetyön kautta. Laureassa on hyvin erityyppisiä tapoja toteuttaa turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutusta; koulutus toteutetaan vuosittain sekä päiväopintoina että monimuoto-opintoina verkkopainotteisesti.Pystyt tällöin ihan aidosti räätälöimään ja valitsemaan opintopolkusi oman elämäntilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | verkko-opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31