Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maailmanvaihto – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää Suomesta nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille 6-12 kuukauden ohjelmiin ja vastaanottaa ulkomaisia nuoria Suomeen. Toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia niin vapaaehtoistyöntekijöille kuin heidän isäntäperheilleen ja vapaaehtoistyöpaikoilleenkin.

ICYE-vapaaehtoisjaksot Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa
Vapaaehtoiset työskentelevät etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialan työpaikoissa, kuten päiväkodeissa, kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa. Vapaaehtoistyötä on tarjolla myös mm. ihmisoikeusjärjestöissä ja ympäristöalalla.

Lisätietoja ICYE-ohjelmasta sekä hakuohjeet ja -lomake löytyvät Maailmanvaihdon nettisivuilta (maailmanvaihto.fi) osiosta Vapaaehtoistyöhön ulkomaille-ICYE-vapaaehtoiseksi.

EVS-vapaaehtoistyötä Euroopassa
EVS-vapaaehtoisia vastaanottavat monenlaiset työyhteisöt. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla esimerkiksi nuoriso-, vammais-, kulttuuri- ja ympäristötyön parissa.

Lisätietoja EVS-vapaaehtoistyöstä Maailmanvaihdon nettisivuilta (maailmanvaihto.fi) osiosta Vapaaehtoistyöhön ulkomaille - EVS-vapaaehtoiseksi Eurooppaan

Vapaaehtoistyöntekijöiden blogeja ulkomailta:

Kotimaisten vapaaehtoistyöntekijöiden blogit löytyvät (maailmanvaihto.fi) Vapaaehtoisten blogit ulkomailta - osiosta.

MaailmanVaihtoa-lehtiä, joissa vapaaehtoiset kertovat kokemuksistaan:

(maailmanvaihto.fi/newsletter/22016)

Maailmanvaihto kuuluu jäsenenä kasainväliseen ICYE (International Cultural Youth Exchange) –federaatioon, joka on yksi vanhimmista nuorisovaihtojärjestöistä maailmassa. ICYE toimii yli 40 maassa kaikilla mantereilla. Tunnustuksena toiminnastaan ICYE on saanut YK:n myöntämän rauhanlähettilään arvonimen.


Yhteystiedot

Maailmanvaihto ry

maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi

 Näytä puhelinnumero
maailmanvaihto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31