Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR)

Maanpuolustuskorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR)

Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR)

Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR)

Sotatieteiden maisteritutkinto on uudistettu. Keskeisin muutos aikaisempaan on siirtyminen oppiainepohjaisesta rakenteesta koulutusohjelmapohjaiseen rakenteeseen.

Uudessa opintorakenteessa opintojen painopiste on kaikilla opiskelijoilla taktiikassa, jota tukevat sotatekniikka, johtaminen, strategia ja sotahistoria ns. monitieteellisesti. Opetussuunnitelma sisältää niin kansallisia kuin kansainvälistä turvallisuutta koskevia opintokokonaisuuksia.

Kokonaisuudessaan uusimuotoinen opetussuunnitelma otetaan käyttöön vuonna 2020. Uudistuksen keskiössä on työelämälähtöisyys, jonka tavoitteena on vastata toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin, valmiuden korostumiseen sekä kansainvälisyyden lisääntymiseen. Opintoja toteutetaan enemmän koulutusohjelmapohjaisilla yhteisillä opintojaksoilla. Erikoistuminen puolestaan toteutetaan pro gradu -tutkielman kautta ja valinnaisilla opinnoilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sotatieteiden maisterin tutkintoa suorittamaan voi hakeutua myös muun kuin sotatieteiden alan alemman korkeakoulututkinnon perusteella. Tältä pohjalta suoritettu tutkinto ei kuitenkaan anna kelpoisuutta upseerin virkaan.

Hyväksyttyjen opiskelijoiden määrä on vuosittain 0–10 opiskelijaa. Lisätietoja hausta löydät Opintopolusta

Tutkinto / todistus

Sotatieteiden maisterin tutkinto (ylempi korkeakoulututkinto)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sotatieteiden maisteritutkinnon viranomaisyhteistyön koulutusohjelma (SMVIR)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Maanpuolustuskorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu

» Maanpuolustuskorkeakoulu somessa

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle. Maanpuolustuskorkeakoulun tehtävänä on myös edistää sotatieteellistä tutkimusta ja antaa tutkimukseen ja alan parhaisiin käytäntöihin perustuvaa sotatieteellistä opetusta sekä kasvattaa opiskelijoita palvelemaan isänmaata...


Lue lisää oppilaitoksesta Maanpuolustuskorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Maanpuolustuskorkeakoulu

Kadettikouluntie 7
00861 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
upseeriksi.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31