Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
   
Verkossa
Ammattitutkinnot
Kaksi henkilöä hymyilee, katse kamerassa.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto tarjoaa vinkkejä liiketoimintaymmärrykseen ja moderniin myyntikonseptiin. Opit, miten palvelumuotoilun avulla vahvistetaan asiakaskokemusta tai ymmärrät visuaalisen viestinnän merkityksen liiketoiminnalle. Saat tietoa asiakaspalvelun lainsäädännöstä sekä työelämän viestinnästä ja voit halutessasi tutustua megatrendien vaikutukseen valikoimien muodostumisessa. Sinulla on myös valintojesi perusteella mahdollisuus tutustua Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelman perusteisiin. 

Tutkinto:

Liiketoiminnan ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. 

Keväällä 2021 käynnistyvä valmennuksemme on suunnattu myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalle.

Tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

Kaikille pakollisen tutkinnon osan (Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp) lisäksi voit valita kaksi seuraavista tutkinnon osista:

  • Asiakokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu
  • Markkinointiviestinnän toimeksianto
  • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus
  • Tuoteryhmätyöskentely

Toteutus:

Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin pääosin kehität ja syvennät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Sinulle suunnitellaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. Koulutus sisältää lähiopetusta verkossa kahtena iltana kuukaudessa, työpaikalla tapahtuvaa oppimista, itseopiskelua sekä henkilökohtaista
ohjaamista.

Lähivalmennus järjestetään arki-iltaisin klo 17-20, keskimäärin kahtena iltana kuukaudessa. Koulutukseen sisältyy 15 lähivalmennusiltaa. Tarkemman, valintoihisi perustuvan aikataulun, saat omalta HOKS-ohjaajaltasi.

Ennen koulutuksen käynnistymistä suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaajamme sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessa. Työpaikallasi sinua ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kohderyhmä

Tutkinto sopii asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, myynnin asiantuntijana tai myynnin esimiehenä työskenteleville. Muutaman vuoden työkokemus omasta työtehtävästä on hyödyksi opinnoissa.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa /osallistuja.

Aikataulu

Seuraava koulutus alkaa 2.3.2021
Koulutuksen kesto on n. 1 vuosi.
Koulutuksen tarkempi aikataulu löytyy oppilaitoksen omilta verkkosivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi historiansa.  Mercuriassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.mercuria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31