Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1–2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot
Kolme henkilöä istuvat ja keskustelevat

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle keskeiset tiedot ja taidot, joilla menestyt liike-elämässä. Voit suuntautua eri toimialoille ja painottaa opintosi kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi markkinointiin, myyntiin, yrittäjyyteen, pankki- ja rahoitusalalle tai taloushallintoon.  Liike-elämä tarjoaa merkonomille laajan kirjon erilaisia työtehtäviä, joista löydät helposti juuri sinulle sopivan.

Tutkinto:

Opintojesi aikana hankit osaamista erilaisten projektien, ryhmätöiden ja työelämäjaksojen avulla. Osaamisesi näytät aidoissa työtehtävissä.

Tutkintoon kuuluvat työelämäjaksot mahdollistavat työllistymisen jo opintojen aikana. Meillä tekeminen on keskiössä, ja opiskelijana pääset itse vaikuttamaan tutkinnon sisältöön sekä valitsemaan itsellesi mieluisimman tavan oppia. Meillä opiskelija on ykkönen!

Voit suorittaa tutkinnon:

  • oppilaitoksessa päiväopiskeluna
  • työn ohessa
  • oppisopimuskoulutuksena
  • e-oppimisympäristössä

Opintosi etenevät yksilöllisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaan.

Toteutus:

Tutkinto suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman
mukaisesti. Opiskelija etenee joustavasti omaan tahtiinsa ja kukin opiskelee sitä, mistä hänellä ei ole vielä osaamista. Opiskelu tapahtuu työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkkoympäristössä. Opiskelua tuetaan henkilökohtaisella ohjauksella läpi opintojen. Työpaikalla järjestettävä koulutus suoritetaan joko oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Ammattitaito osoitetaan näytöissä aidoissa työelämän työtilanteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääväylänä koulutukseen on jatkuva haku läpi vuoden ja opiskelun voi aloittaa oman aikataulun mukaisesti. Yhteishaku on keväällä peruskoulunsa päättävillä ja ilman toisen asteen tutkintoa olevilla.

Koulutukseen haetaan kevään valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi historiansa.  Mercuriassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.mercuria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31