Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
   
Vantaa
Ammattitutkinnot
Hymyilevä mies, mustaharmaa kuva

Yrittäjän ammattitutkinto

Vahvista yrittäjäosaamistasi ja hanki sykettä liiketoimintaasi!

Kaipaatko lisäpotkua oman yritystoimintasi kehittämiseen tai käytännönläheisiä työvälineitä erottuaksesi kilpailijoistasi myös tulevaisuudessa? Tule kehittämään yritystäsi ammattilaisten sparraamana.

Saat uusia eväitä yrittäjyyteesi sekä käytännönläheisiä työvälineitä, joilla ohjaat yrityksesi menestykselliseen toimintaan ja erottumaan kilpailijoista myös tulevaisuudessa. Opit vahvistamaan yrityksesi näkyvyyttä eri kanavissa ja saat loistavan mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Tutkinto:

Yrittäjän ammattitutkinto antaa eväitä sekä käytännönläheisiä työvälineitä menestymiseen. Tutkinnon osia on kolme.

Kaikille yhteinen tutkinnon osa:

  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen


Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi:

  • Myynti ja markkinointi
  • Tuotteistaminen
  • Taloushallinto

Toteutus:

Mercuria Pron tarjoama yrittäjän ammattitutkinto on suunnattu yrittäjänä jo toimiville opiskelijoille. Tutkinnon suorittaminen edellyttää omaa yritystoimintaa, jossa ammattitaito ja osaaminen voidaan osoittaa. Opit ja syvennät osaamistasi pääosin omien työtehtäviesi kautta ja hyödynnät oppimaasi oman yritystoimintasi kehittämiseen. Yrittäjän ammattitutkinnon kokonaisuus järjestetään monimuoto-opintoina, jolloin osa koulutuspäivistä järjestetään verkossa ja osa lähipäivinä Mercuriassa.

Saat jokaisen koulutuspäivän jälkeen arkeesi uusia taitoja, jotka helpottavat työtäsi.

  • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi ja sen hyödyntäminen työssäsi
  • Tietoiskut, case-harjoitukset, workshopit ja erilaiset osallistavat menetelmät
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät

Opintojen kesto on n. 1 vuosi ja laajuus 150 osp. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkinnon suorittaminen edellyttää omaa yritystä, jossa osaaminen näytetään. Tutkinto etenee henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti ensisijaisesti oppisopimusopiskeluna. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kohderyhmä

Yrittäjän ammattitutkinto soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi yrittäjänä ja kaipaat uusia oivalluksia oman yrityksesi kehittämiseen.

Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen oppisopimuksella edellyttää y-tunnusta ja sitä, että olet YEL-vakuutettu. Lisäksi koulutukseen osallistuva yrittäjä tarvitsee työpaikkaohjaajan eli mentorin. Mentoriksi valitaan sellainen ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö, joka toimii joko yrittäjän omassa yrityksessä tai jossain toisessa työpaikassa tai soveltuu muutoin työpaikkaohjaajaksi.

Opinnot eivät edellytä aikaisempaa koulutusta tai tutkintoa. Tutkinto antaa sinulle jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Yrittäjän ammattitutkinto on opetushallituksen myöntämä virallinen tutkinto.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa /osallistuja.

Aikataulu

Päivätoteutus monimuoto-opintoina
Koulutuspäiviä on noin kerran kuukaudessa klo 9-16. Osa päivistä järjestetään verkon kautta etänä ja osa paikan päällä Mercuriassa.

Tarkemmat aikataulut löydät kouluttajan sivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi historiansa.  Mercuriassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.mercuria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31