Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yrittäjän ammattitutkinto

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ammattitutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutuksen keskeisinä tavoitteina on alan asiantuntijoiden johdolla kehittää osaamistasi yrittäjänä sekä tehostaa yritystoimintaasi mm. päivitetyn liiketoimintasuunnitelman avulla. Lisäksi koulutus tarjoaa vertaistukea yrittäjyyteen ja mahdollisuuden verkostoitua alallasi.

Käytännönläheinen opiskelu edistää liiketoimintaasi, sillä saat koulutuksesta työkaluja päivittäiseen tekemiseen, ajanhallintaan, tavoitteiden saavuttamiseen ja uuden luomiseen.

Koulutuksessa keskitytään yhteen liiketoiminnan osa-alueeseen kerrallaan. Kehität vuorovaikutustaitojasi ThomasHPA -vuorovaikutusanalyysin avulla ja voit hyödyntää oppimaasi niin asiakkaan kohtaamisessa kuin verkostojen ja tiimien rakentamisessa.

Koulutuksen sisältö

Pakollinen tutkinnon osa (90 osp):

 • Oman yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnon osaa (60 osp):

 • Tuotteistaminen
 • Myynti ja markkinointi
 • Taloushallinto

Koulutuksen toteutus

Tutkinto etenee henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti ensisijaisesti oppisopimusopiskeluna omassa yrityksessäsi omissa työtehtävissäsi. Oppisopimuskoulutuksessa pääset hyödyntämään kaiken oppimasi heti käytäntöön ja huomaat heti kehityksesi.

Lisäksi yrittäjävalmennus koostuu inspiroivista lähiopetuspäivistä sekä opiskelusta eKampuksella. Valmennuksessa on vuoden aikana kymmenen lähiopetuspäivää, jotka valmistavat sinua suorittamaan Yrittäjän ammattitutkinnon tai yhden osan tutkinnosta. Osaaminen näytetään ja arvioidaan omassa yrityksessä.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät

Valmennuksessa käytettävien menetelmien avulla varmistetaan, että opitut asiat siirtyvät arjen käytäntöihin konkreettiseksi hyötyä tuottavaksi toiminnaksi. Menetelmiä ovat:

 • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi
 • Tietoiskut, case-harjoitukset ja erilaiset osallistujia osallistavat menetelmät lähiopetuspäivillä
 • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
 • eKampus
 • Valmennuksen aikana ohjauskeskustelut

Yrittäjävalmennus

Yrittäjävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka toimit yrittäjänä ja haluat kehittää yritystoimintaasi.

Yrittäjällä tulee olla:

 • y-tunnus
 • yel-vakuutus
 • yrittäjänä työskentelyä vähintään 25 h / viikko sellaisissa tehtävissä, jotka liittyvät oman yrityksen toimintaan ja koulutuksen tavoitteeseen niin tiiviisti, että koulutuksen tavoitteen mukainen tarvittava osaaminen pystytään hankkimaan yrityksessä tapahtuvassa oppimisessa

Lisäksi koulutukseen osallistuva yrittäjä tarvitsee työpaikkaohjaajan eli mentorin. Mentoriksi valitaan sellainen ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö, joka toimii joko yrittäjän omassa yrityksessä tai jossain toisessa työpaikassa tai soveltuu muutoin työpaikkaohjaajaksi. Tarvittaessa mentori löytyy myös Mercurian omasta mentori-pankista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa /osallistuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi...


Lue lisää oppilaitoksesta Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.mercuria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31