Sivuston käyttötapa: Mobiili

Julkiset hankinnat | Insinööri | YAMK

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Hankintatoimi, insinööri

Julkiset hankinnat | Insinööri | YAMK

Opinnot tässä YAMK-tutkinto-ohjelmassa vahvistavat osaamistasi strategisen julkisen hankintatoimen ammattilaisena. Hankintatoimen opinnoissa syvennät itsenäisessä julkisten hankintojen johtamisessa tarvittavaa ammattitaitoasi. Opit analysoimaan ja kehittämään organisaatiosi hankintatoimea palvelemaan hankintayksikön tavoitteita ja organisaation kokonaistoimintaa. Opintojen jälkeen sinulla on kokemusta vaativien muutosprojektien läpiviemisestä työelämäkontekstissa. Hallitset myös hankintoihin kuuluvat toiminnot eri toimintaympäristöissä. Tutkinnon osaamistavoitteet on määritelty yhdessä HankintaKEINO:n ja Suomen Osto-ja Logistiikkayhdistys ry:n asiantuntijoiden kanssa.

Syntyvät tiedot, taidot ja kompetenssit antavat sinulle valmiudet julkisten hankintojen johtamiseen, tehokkaaseen markkinavuoropuheluun, kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen toteuttamiseen, toimittajarajapinnan aktiiviseen hoitamiseen sekä materiaalien, komponenttien, koneiden, palveluiden, oikeuksien ja osaamisten hankintaan liittyviin työtehtäviin. Lisäksi vahvistat opinnoissa muuta johtamis- ja liiketoimintaosaamistasi.

Opintojen sisältö

Tekniikan ylempi ammattikorkeakoulu on laajuudeltaan 60 opintopistettä.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat mm.

  • julkisten hankintojen strateginen johtaminen,
  • hankintaprosessit
  • kestävät julkiset hankinnat
  • innovatiiviset julkiset hankinnat
  • hankintojen ohjaus ja kehittäminen
  • tutkimus- ja kehittämismenetelmät

Syventävää liiketoimintaosaamista karttuu joko johtamisesta, talousjohtamisesta tai kansainvälisen toimitusketjun hallinnasta. Oppimistehtävät linkitetään mahdollisuuksien mukaan opiskelijan työorganisaation kehittämiseen.

Lue lisää opetussuunnitelmasta

Toteutustapa

Julkiset hankinnat, tekniikka (60 op) koostuu näistä opinnoista:

  • Syventävät menetelmä- ja hankintatoimen substanssiopinnot (25 op)
  • Vapaasti valittavat opinnot (5 op)
  • Opinnäytetyö (30 op)

Tutkinto-ohjelma toteutetaan niin, että sen voi suorittaa kokopäiväisen työn ohessa. Opetus toteutetaan monimuotoisena, eli se sisältää sekä verkko-opetusta että lähiopetusta. Lähiopetus järjestetään noin joka kolmas perjantai (klo 9-17). Opetusta on ajoittain myös lauantaisin. Osa vaihtoehtoisista ja vapaasti valittavista opintojaksoista järjestetään arki-iltaisin.

Monialainen opiskelijaryhmä koostuu liiketalouden ja tekniikan hankintatoimen opiskelijoista.

Osa vapaasti valittavista opintojaksoista järjestetään arki-iltaisin. Valinnaisuus yhdistettynä intensiiviseen opinnäytetyöskentelyyn mahdollistaa myös kokoaikaisen opiskelun. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Julkiset hankinnat | Insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31
00079 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31