Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Laboratorioanalyytikko (AMK) | laboratorioanalytiikka | päivätoteutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Vantaa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Laboratorioanalyytikko, AMK

Laboratorioanalyytikko (AMK) | laboratorioanalytiikka | päivätoteutus

Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelmassa opiskelet kemiallisten ja biologisten tutkimusten asiantuntijaksi. Opinnoissa teoria kytketään vahvasti käytännön laboratoriotyöhön. Yli puolet opintoajasta työskenteletkin koulun ja tutkimuslaitosten sekä yritysten laboratorioissa.

Opinnoissasi yhdistyvät biologia ja kemia.

Koulutuksen sisältö

Alla poimintoja kurssitarjonnasta:

  • Vesianalytiikka
  • Geenitekniikka
  • Orgaanisten yhdisteiden maailma
  • Bakteerin identifiointiprojekti
  • Laiteanalytiikka
  • Ympäristö- ja rikosanalytiikka
  • Proteiinien biotekninen tuotto ja puhdistus

Opinnoissasi tutustut monipuolisesti kemian ja biologian eri aloihin. Ensimmäisen opiskeluvuoden syksyllä  opiskelet matemaattis-luonnontieteellisiä perusaineita ja tämän rinnalla harjoittelet työskentelyä laboratoriossa. Pääset myös toteuttamaan oman projektin, jossa tutkitaan ruoka-aineita kemiallisin ja mikrobiologisin analyysitekniikoin. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelet myös laiteanalytiikkaa ja vesitutkimusta.

Toisena opiskeluvuotena laajennetaan osaamista biotieteissä, perehdytään orgaanisten yhdisteiden kemiaan sekä laboratorioanalyysien laadunvarmistukseen ja laboratoriolaitteiden huoltoon ja ylläpitoon. Ensimmäinen harjoittelu yrityksen tai tutkimuslaitoksen laboratoriossa on mahdollista suorittaa toisena opiskeluvuotena.

Kolmantena opiskeluvuotena opiskelet koko syksyn ympäristö- ja rikosanalytiikkaa ja osallistut innovaatioprojektiin. Innovaatioprojektissa työskentelet yrityksen, tutkimuslaitoksen tai kampuksella toimivan innovaatiokeskittymän antaman aiheen parissa. Innovaatioprojekteissa on tutkittu muun muassa antimikrobisten pintojen tehokkuutta, kierrätettävien tekstiilikuitujen turvallisuutta sekä kehitetty uusia analyysimenetelmiä. Lisäksi opit, miten proteiineja voidaan tuottaa isäntäsoluissa, kuinka viljellään nisäkässoluja ja miten molekyylejä voidaan analysoida erilaisilla laitetekniikan sovelluksilla. Kolmannen opiskeluvuoden lopuksi suoritat myös toisen harjoittelujakson.

Neljännen opiskeluvuoden syksyllä teet opinnäytetyön, joka tehdään yritysten ja tutkimuslaitosten laboratorioissa. Opintoihin kuuluu myös 15 opintopistettä vapaasti valittavia opintoja, jotka voivat olla esimerkiksi kiertotaloutta, kieliopintoja, esimiesvalmiuksia tai laboratorioprojekti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laboratorioanalyytikko (AMK) | laboratorioanalytiikka | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Laboratorioanalyytikko (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31
00079 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31