Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ja alalle opiskelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu yli 230 000 jäsentä, joista naisia on 80 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla.

Jos opiskelet yksityisen palvelualan ammattiin, niin sinun kannattaa liittyä PAMiin. Opiskelijajäsenyys on ilmainen! Jäsenenä saat tietoa työelämästä ja alasi työehdoista. Lisäksi saat rahanarvoisia jäsenetuja ja voit osallistua erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Liity heti: pam.fi/liity tai puh. 030 100 600. 

Oppilaitokselle

Ovatko työelämän lainsäädäntö ja työntekijöiden oikeudet työsuhteessa selviä oppilaillesi? Tai tietävätkö he, kenen puoleen kääntyä, jos työsuhteessa on jokin epäselvää? PAM tarjoaa oppilaitoksille työelämätiedottajia avuksi kertomaan työelämän pelisäännöistä, ay-liikkeestä ja työmarkkinoista.

Räätälöimme työelämätiedotustunnit aina oppilasryhmän mukaan ja tunnit ovat maksuttomia. Voit tilata työelämätiedotustunnin oppilaitokseesi pam.fi-sivustolta tai lähettämällä sähköpostia nuoret(at)pam.fi.


Yhteystiedot

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry


 Näytä puhelinnumero
www.pam.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31