Sivuston käyttötapa: Mobiili

Raja- ja merivartiokoulu

Raja- ja merivartiokoulu

Raja- ja merivartiokoulun tehtäviä ovat rajaturvallisuusalan koulutus, meripelastuksen johtamiskoulutus, Rajavartiolaitoksen koiratoimintakoulutus sekä rajaturvallisuuteen liittyvän tutkimus- ja kehittämistoiminnan koordinointi. Raja- ja merivartiokoulu vastaa myös Rajavartiolaitoksen varusmiehille annettavasta erikoisrajajääkärikoulutuksesta. Koulutuskeskus sijaitsee Imatralla. Koulutusta Raja- ja merivartiokoulussa annetaan mahdollisimman todenmukaisessa ympäristössä operatiivisessa käytössä olevalla välineistöllä.

Raja- ja merivartiokoulu on Euroopan unionin rajaturvallisuusviraston, FRONTEXin, kumppanuusoppilaitos (Partnership Academy). Koulu osallistuu FRONTEXin koordinoiman rajaturvallisuusalan koulutuksen ja tutkimuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Koulun erityisvastuulla on opettajakoulutus sekä Schengen arvioitsijoiden kouluttaminen.

Lisätietoa Raja- ja merivartiokoulusta

Lisätietoa Raja- ja merivartiokoulusta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin oppilaitoksesta otetaan sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Voit myös lukea lisää klikkaamalla oppilaitoksen kotisivulle johtavaa logoa.


Gräns- och sjöbevakningsskolan

Till gräns- och sjöbevakningsskolans uppgifter hör utbildning inom gränssäkerhet, ledarskapsutbildning inom sjöräddning, hundverksamhetsutbildning inom Gränsbevakningsväsendet samt koordinering av forsknings- och utvecklingsverksamhet rörande gränssäkerhet. Gräns- och sjöbevakningsskolan ansvarar även för Gränsbevakningsväsendets specialgränsjägarutbildning för beväringar. Gräns- och sjöbevakningsskolans utbildningscentrum finns i Imatra. Utbildningen ges i en så verklighetstrogen omgivning som möjligt med utrustning som är i operativ användning.

Gräns- och sjöbevakningsskolan är partnerskola (Partership Academy) för FRONTEX, Europeiska unionens gränssäkerhetsmyndighet. Skolan deltar i utbildning inom gränssäkerhet samt planering och genomförande av forskning som FRONTEX koordinerar. På skolans specialansvarsområde åligger lärarutbildning samt utbildning av Schengenutvärderare.

Mer information om Gräns- och sjöbevakningsskolan

Vill du veta mer om Gräns- och sjöbevakningsskolan? Klicka på logotypen för att komma vidare till deras hemsida eller fyll i en intresseanmälan nedan.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Turvallisuus / Maanpuolustus Paikkakunta
Gränsbevakarutbildningen Imatra
Rajavartijakoulutus Imatra

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Raja- ja merivartiokoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Raja- ja merivartiokoulu

Niskapietiläntie 32 D
55910 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.raja.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 6 arviointiin

Jan-Erik Bergström
(5)
Raja- ja merivartiokoulu tarjoaa erinomaisen peruskoulutuksen haastavaan ja monipuoliseen ammattiin.
Esko
(5)
Opiskelu Raja- ja merivartiokoulussa Imatralla ja Espoossa kannattaa. Työ näkymät ovat hyvät sekä työ on mielenkiintoista ja monipuolista. Raja- ja merivartiokoulusta valmistuttuaan opiskelija tulee työskentelemään virkamiehenä rajavartiolaitoksen monipuolisissa tehtävissä. Työuralla on hyvät etenemisvaihtoehdot. Opetuksen taso on hyvä koska ...
Näytä kokonaan
Markus
(5)
Raja- ja merivartiokoulu tarjoaa hyvän koulutuksen rajavartijanvirkaan. Raja- ja merivartiokoulun opettajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja osaavat kouluttamansa asian. Kentältä tulevilta vierailevilta opettajilta saa hyvää näkökulmaa työstä oikeassa ympäristössä. Opetus on monelta osin käytännön läheistä. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia...
Näytä kokonaan

Raja- ja merivartiokoulu sosiaalisessa mediassa

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31