Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakki on osa SASKY koulutuskuntayhtymää ja se toimii kolmessa eri toimipisteessä; Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Osaralla.

Hämeenkyrön toimipisteessä voit opiskella kokiksi, talonrakentajaksi, putkiasentajaksi, ajoneuvoasentajaksi, koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi, prosessinhoitajaksi, automaatioasentajaksi tai sähköasentajaksi. Ammatillisen perustutkinnon yhteydessä voit suorittaa myös ylioppilastutkinnon. Lisäksi Hämeenkyrössä on tarjolla VALMA-koulutusta.

Asuminen koulun oppilasasuntolassa

Jos kotisi on kauempana, voit asua opintojen ajan Iisakin oppilasasuntolassa. Asuntolapaikan saavat ensisijaisesti ne oppilaat, joiden on mahdotonta tai kohtuutonta päivittäin käydä kotoaan oppilaitoksessa. Asuminen asuntolassa on maksutonta.

Asuntolassa on yhteiskeittiö. Asunnoissa on pääasiassa kolme huonetta. Jokaiseen huoneeseen sijoitetaan kaksi opiskelijaa. Huoneissa on sänky patjoineen, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi. Asuntoloissa on vaatteiden pesumahdollisuus sekä saunomismahdollisuus.

Haluatko lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Hämeenkyrön toimipisteelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

Metalliteollisuudessa on monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä sekä tuotekehityksen että tuotannon puolella. FennoSteel Oy Parkanossa on Pohjoismaiden ainoa pakoputkitehdas.

Koulutukset - Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Taitokuja 3, PL 23
39101 Hämeenkyrö

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31