Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luontoalan osaamisala | luonnonvaratuottaja

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Osara
Ammatilliset perustutkinnot

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luontoalan osaamisala | luonnonvaratuottaja

Luonnonvaratuottaja kerää ammatissa tarvittavan raaka-aineen luonnosta tai viljelee tuotevalikoimaansa soveltuvia luonnonkasveja. Toimialaan kuuluvat luonnonmarjojen, sienten ja yrttien kotitalouskäyttö sekä niiden kaupallinen poiminta ja jatkojalostus.

Luonnonvaratuottajia työskentelee luonnontuotealan yrityksissä keruu- ja tuotteistamistehtävissä tai marjojen ja sienien vastaanottopisteissä. Lisäksi tutkinto antaa valmiuksia toimia matkailu- sekä hyvinvointiyrityksissä luontoa monipuolisesti tuntevana työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Luonnonvaratuottaja hyödyntää paikallista luontoa luonnontuotealalla. Hän huolehtii marjojen, sienten ja yrttien keräyksestä sekä jatkojalostuksesta. Hän tietää miten luonnontuotteita voidaan käyttää elintarvikkeina, kosmetiikassa, hyvinvointituotteissa ja koristeissa. Opiskelija saa valmiudet yrittäjyyteen ja luonnontuotekasvien viljelyyn. Koulutuksen oppimisympäristönä hyödynnetään luonnonmukaisessa tuotannossa olevaa opetusmaatilaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luontoalan osaamisala | luonnonvaratuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Pääsyvaatimuksena on peruskoulu tai ylioppilastutkinto.

Tutkinto / todistus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonnonvaratuottaja 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luontoalan osaamisala | luonnonvaratuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Maaseutuopetusyksikkö on toisen asteen ammatillinen oppilaitos keskellä kaunista ja viljavaa kulttuurimaisemaa. Osaralla voit suorittaa maatalousalan perustutkinnon (maaseutuyrittäjä) tai luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon (luonnonvaratuottaja). Osara sijaitsee Hämeenkyrössä, noin 45 km Tampereelta ja on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Oppilaitoksen opetusmaatila on luonnonmukaisessa tuotannossa....


Lue lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Huikuntie 33
39230 Osara

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Vaeltaja1
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31