Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Pienoismallinrakennus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

     
Pienoismallinrakennus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto | IKATA

Pienoismallinrakennus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Pienoismallin rakentajalta edellytetään valmiutta pitkäjänteiseen tarkkaan työskentelyyn, hyvää kuvallista ilmaisutaitoa, idearikkautta ja kolmiulotteista hahmotuskykyä. Lisäksi tarvitaan suunnittelunäkemystä, mielikuvitusta ja uteliaisuutta.

Opintojen sisältö

Koulutuksessa opit rakentamaan ja mallintamaan monipuolisesti erilaisia pienoismalleja sekä mittakaavamalleja. Työt toteutetaan käsityömenetelmin ja 3D -tulostimilla ja ne vaihtelevat arkkitehtuurimalleista vaativiin teknisiin pienoismalleihin asti. Yhteistyökumppaneina asiakastöissä toimivat yritykset ja yhteisöt kotimaassa ja ulkomailla sekä erilaiset alan erikoisosaajia tarvitsevat yritykset ja yhteisöt.

Sijoittuminen työelämään

Pienoismallinrakennuksen artesaanit sijoittuvat työelämään yksityisyrittäjiksi tai erikoisosaajiksi toisen palvelukseen. Useiden eri materiaalien, valmistusmenetelmien ja koneiden hallinta mahdollistaa työskentelyn monilla erikoisaloilla, joilla edellytetään myös tarkkuutta. Näitä ovat esim. arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, museot, teatterit ja tv-produktiot, animaatiot sekä mainostoimistot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pienoismallinrakennus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen valmistuksen osaamisala, pienoismallirakennuksen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pienoismallinrakennus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31