Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tapahtumatoteuttaminen | mediapalvelujen toteuttaja | media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Tapahtuma- ja messurakentaminen | mediapalvelujen toteuttaja | media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | IKATA

Tapahtumatoteuttaminen | mediapalvelujen toteuttaja | media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittaneella on valmiudet toimia media-alan monipuolisissa tehtävissä.  Mediapalvelujen toteuttaja tuntee erilaisten tapahtumien toimintaympäristöt ja omaa valmiudet tehdä monipuolisia työtehtäviä erilaisissa työympäristöissä.

Perustutkinnon suorittanut on lähtökohtaisesti laaja-alainen oman osaamisalueen osaaja, mutta valmiudet voitavat kohdentua myös johonkin oman osaamisalan erityiseen osa-alueeseen.

Opintojen sisältö

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon koulutuksessa pääpaino on erilaisten tapahtumien suunnitelmien toteuttamisessa, tapahtumatekniikan ja -rakenteiden hallinnassa ja rakentamisessa, visuaalisen ilmeen ja elämyksellisuuden toteuttamisessa sekä tapahtumaviestinnän hallinnassa.  Koulutuksen tavoitteena on antaa mahdollisimman laaja-alainen osaaminen tapahtumien toteuttamiseen.

Sijoittuminen työelämään

Tapahtumien toteuttaminen ja tuotanto on erittäin monipuolinen ja kasvava ala, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet työllistyä mielenkiintoisiin ja vaihteleviin tehtäviin toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Suomessa järjestetään vuosittain tuhansia festivaaleja, messu- myynti- ja markkinatapahtumia, näyttelyjä ja konsertteja, joiden toteuttamisessa tarvitaan erikoistuneita tapahtumatoteutuksen ammattilaisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tapahtumatoteuttaminen | mediapalvelujen toteuttaja | media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, tapahtumatoteuttaminen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tapahtumatoteuttaminen | mediapalvelujen toteuttaja | media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31