Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Sastamala
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Lähihoitaja

Haluatko valmistua alalle, josta työllistyy hyvin jo opiskeluaikana? Oletko reipas, oma-aloitteinen ja haluat tehdä hoitotyötä?

Laaja-alainen tutkinto luo edellytykset joustavalle liikkumiselle sosiaali- ja terveydenhuollon monipuolisissa työtehtävissä. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon kannalta keskeisessä roolissa.

Näitä ammattiaineita opiskelet: 

Osaamisaloista toteutetaan vuosittain seuraavista suosituimmat:

• ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala
• lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala
• sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala
• vammaistyön osaamisala

Opintojen jälkeen

Lähihoitajan työ on perushuolenpitotyötä, joka sisältää kasvatus-, hoito- ja kuntoutustehtäviä. Se on työtä ihmisten kanssa ja heitä varten. Lähihoitajia työskentelee mm. päivähoidossa, kouluissa, kotipalveluissa, vammaisten palvelu- ja toimintakeskuksissa, päiväsairaaloissa, terveyskeskusten vuodeosastoilla, palvelutaloissa, vanhainkodeissa sekä sairaaloissa.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa järjestetään myös ilta-/monimuoto-opiskeluna ylioppilastutkinnon tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneille, haku tapahtuu suoraan oppilaitokseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos kouluttaa osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle. Oppilaitos sijaitsee Sastamalan kaupungissa entisen Karkun kunnan alueella noin 1,5 kilometriä Karkun keskustasta. Sastamalan (Vammalan) linja-autoasemalta on aamuisin liittymäkuljetukset koululle ja opiskelun päätyttyä takaisin keskustaan. Koululle...


Lue lisää oppilaitoksesta Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tulluntie 30
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31