Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, tunneälykäs johtaja

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Yhteenveto
Noin 10 kuukautta
   
Verkossa
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, tunneälykäs johtaja

Tämä lähijohtajien koulutusohjelma antaa sinulle osaamista, varmuutta ja työkaluja ryhmän johtamiseen valmentavalla otteella. Osallistujana opit taitoja, joilla mm. vahvistat työyhteisön vuorovaikutusta, jaat vastuuta, sitoutat työntekijöitä, ratkot haastavia tilanteita, tuet nopeaa oppimista ja työntekijöiden hyvinvointia ja kehität jatkuvasti työryhmäsi toimintaa.

Koulutuksen toteutus

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti koulutuspäivistä, työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omassa työssä. Koulutuspäivät ovat tavoitteellista ja toiminallista yhdessä oppimista. Lähipäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Stara Consultingin johtamisen ja kehittämisen ammattilaisten kanssa, ja toteutetaan verkossa. Osallistua voit siis mistä vain.

Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen.

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.

Koulutuksen toteutus

Opintopäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja tukevat Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteita.

TUTKINNON OSAT:
kaikille yhteinen:

  • Lähiesimiehenä toimiminen

valinnaiset osat (2):

  • Henkilöstötyö
  • Asiakkuuksien hoito
  • Kehittämissuunnitelma

LÄHIPÄIVÄT:
31.8.2021 Minä lähijohtajana: Itsensä johtamisen taidot
(itsetuntemus ja toimiva vuorovaikutus, itsensä johtamisen taidot, reflektointi ja jatkuva oppiminen, lähijohtajan erilaiset roolit)

28.9.2021 Tunneälykäs johtaminen 1
(työyhteisön tunteet, psykologinen turvallisuus, luottamuksen rakentaminen tiimissä, dialogin merkitys, empatian rooli)

26.10.2021 Tunneälykäs johtaminen 2
(työn merkityksellisyys ja piilossa oleva potentiaali, avoimuuden ilmapiiri, valmentava johtajuus, osallistava käytännöt, ryhmäreflektio & katse tulevaan)

22.11.2021 Lähijohtajan vastuut ja velvollisuudet
(yhteiset pelisäännöt, vastuutus & valtuutus, hyvinvoiva työyhteisö, varhaisen välittämisen malli)

14.12.2021 Lähijohtaja taitavana vuorovaikuttajana
(vuorovaikutustyylit/DISC, erilaisuus voimavarana, onnistuneen vuorovaikutuksen elementit)

13.1.2022 Muuttuva työelämä 1
(millaista kulttuuria luot, tulevaisuuden työelämä – kohti yhdessä ohjautuvuutta, tavoitteiden asettaminen, viestiminen ja seuranta: itseohjautuvuuden ja yhdessä ohjautuvuuden tukeminen)

3.2.2022 Muuttuva työelämä 2
(tulevaisuuden työelämätaidot, tulevien osaamistarpeiden arviointi, jatkuva oppiminen ja perehdytyskäytännöt, kehittämiskäytännöt)

15.3.2022 Lähijohtamisen menetelmät 1
(ratkaisukeskeiset menetelmät & haastavat tilanteet, kehityskeskustelut)

28.4.2022 Lähijohtamisen menetelmät 2
(ratkaisukeskeiset menetelmät & haastavat tilanteet, osallistavat palaverikäytännöt, työyhteisöviestintä lähijohtamisen tukena)

9.6.2022 Työntekijäkokemuksen vaikutus asiakaskokemukseen
(mistä työntekijäkokemus syntyy, asiakaskokemuksen arviointi, jatkuva parantaminen, arvonluonti)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, tunneälykäs johtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit vastuullisessa roolissa erilaisissa toimintaympäristöissä osana työryhmää, tiimiä, osastoa tai palveluyksikköä. Voit jo hoitaa lähijohtajan tehtäviä, suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä tai hoitaa kehittämistehtäviä. Koulutusohjelma soveltuu myös lähijohtajan tehtäviin siirtyville tai esimiestään tuuraaville henkilöille.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, tunneälykäs johtaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi...


Lue lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31