Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | valmennusta esimiehille

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | valmennusta esimiehille

Koulutuksen tavoitteena on antaa esimiehelle valmiuksia kehittyä esimieheksi, joka taitaa valmentavan johtajuuden taidot, tietää tehtävänsä esimiehenä, tuntee sekä työlainsäädännön että työyhteisöjen dynamiikkaa ja osaa johtaa työyhteisön positiivisesti muutokseen.

Koulutus kasvattaa esimiehen itsetuntemusta ja lisää ymmärrystä oman käyttäytymisen vaikutuksesta alaisiin, motivaatioon ja innostukseen. Koulutus selkiyttää osallistujan omaa esimiesroolia, omia vahvuuksia ja kehittämistehtäviä oman työtehtävän näkökulmasta.

Valmennuksessa opetellaan, kuinka rakennetaan luottamusta eri tyyppisten ihmisten kanssa ja kuinka ratkaistaan haastavia vuorovaikutustilanteita. Lähiesimiesvalmennus kirkastaa ymmärrystä erinomaisen esimiestyön tunnusmerkeistä, toimivan palveluprosessin tuottamisen kriittisistä menestystekijöistä ja muutostilanteiden johtamisesta.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, pääosin Tampereella. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omia esimiestaitojaan. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS ja siinä määritellään tutkinnon osat, koulutuksen toteutusaika sekä nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta ja kouluttamisesta sovittuihin työtehtäviin työpaikalla. Katso lisää opiskelijalle > oppisopimus.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Lähiesimiestyön ammattitutkinto. Ammattitaitoa hankintaa omassa työssä sekä tutkintokoulutuksena, joka toteutetaan monimuotovalmennuksena, jossa on lähiopetuspäiviä 1- 2 kertaa kuussa oman suunnitelman mukaisesti Tampereella sekä verkko-oppimista ja kehittämistehtäviä. Tutkintokoulutus toteutetaan osin yhteistyössä Luotain Consulting Oy:n esimiestyöalan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta:

  • Lähiesimiehenä toimiminen
    ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, jotka tässä koulutuksessa ovat:
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto | valmennusta esimiehille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuksen kohderyhmänä ovat esimiestyössä toimivat henkilöt.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto | valmennusta esimiehille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi...


Lue lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31