Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto | palvelumuotoilija

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto | palvelumuotoilija

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille tietoja ja taitoja kehittää osallistavasti organisaation palveluita asiakastarpeista ja liiketoiminnallisista tavoitteista käsin. Osallistujat saavat kattavan ymmärryksen palvelumuotoilun ja tuotteistamisen perusteista ja he pääsevät kokeilemaan palvelumuotoilun prosessin eri vaiheisiin parhaiten sopivia menetelmiä tuotteen tai palvelun kehittämiseksi suunnittelusta toteutukseen saakka.

Palvelumuotoilun ja tuotteistamisen keinoin on mahdollisuus kehittää organisaation toimintamallia ja kulttuuria entistä asiakaslähtöisemmäksi sekä synnyttää uusia, asiakaslähtöisiä palveluja. Oppimisprosessin aikana kasvatat yhtäaikaisesti ymmärrystä organisaatiosi palvelukulttuurin, asiakaskokemuksen ja liiketoiminnallisten tavoitteiden välisestä yhteydestä. Valmennus auttaa sinua myös tarkastelemaan palvelukehitystä taloudellisesta näkökulmasta.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintovalmennuksen oppimisprosessi on rakennettu palvelumuotoiluprosessin pohjalle. Oppimisprosessin aikana sisäistät palvelumuotoilun ajattelu- ja toimintamallin sekä tuet organisaation toiminnan kehittymistä entistä osallistavammaksi ja yhteisöohjautuvammaksi. Valmennus antaa sinulle käytännön kokemusta hyödyntää jatkossa palvelumuotoilua esimerkiksi henkilöstötyytyväisyyden kehittämisessä.

Opinnot koostuvat seuraavista tutkinnon osista:

  • Proaktiivinen kehittäminen 90osp
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä 45osp
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa 45osp

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella Tampereella. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omia tuotekehitystaitojaan. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS ja siinä määritellään tutkinnon osat, koulutuksen toteutusaika sekä nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta ja kouluttamisesta sovittuihin työtehtäviin työpaikalla.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Ammattitaitoa hankintaan omassa työssä sekä tutkintokoulutuksena, joka toteutetaan monimuotovalmennuksena, jossa on yhteensä 9 lähiopetuspäivää ja 3 verkkovalmennuskertaa (yhteensä 7 tuntia). Valmennuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä ja viestintäohjelma ZOOMia.

Tutkintokoulutus toteutetaan osin yhteistyössä Luotain Consulting Oy:n kehittäjäosaajien kanssa. Lähiopetuspäivät toteutetaan Tampereella. Pääkouluttajana toimii Anne-Maj Linna Restonomi, MBA, Liiketoiminnan kouluttaja, Palvelumuotoilija, strategiatyö/johtaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto | palvelumuotoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksen kohderyhmänä ovat palveluiden tai tuotteiden kehittämisestä vastaavat henkilöt.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, palvelumuotoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto | palvelumuotoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi...


Lue lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31