Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tampereen palvelualan ammattiopisto

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualojen oppilaitos

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopistossa tarjotaan koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Olemme kodikas n. 300 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta.

Oppilaitoksemme sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa.

Järjestämme toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaa koulutusta. Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla meillä voi opiskella kokiksi, tarjoilijaksi, kodinhuoltajaksi ja toimitilahuoltajaksi. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutuksesta meiltä voi valmistua lähihoitajaksi, liiketoiminnan perustutkinnosta merkonomiksi ja elintarvikealan perustutkinnosta leipuri-kondiittoriksi. Valma-koulutus valmistaa ammatillisen peruskoulutukseen. Järjestämme koulutusta sekä päivä-, että monimuotokoulutuksena.

Lisätietoa?

Lisää tietoa Tampereen palvelualan ammattiopistosta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin koulusta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Voit myös lukea lisää klikkaamalla koulun kotisivulle johtavaa logoa.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tpa.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31