Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja | Ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisala

Tampereen palvelualan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja | Ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisala

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisala

Lähihoitajan työ on kasvatus-, hoito- ja kuntoutustehtäviä sisältävää perushuolenpitotyötä. Laaja-alainen tutkinto luo edellytykset joustavalle liikkumiselle sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa työtehtävissä. Keskeistä ammatissa on ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot.

Kuntoutukseen suuntautunut lähihoitaja tukee kuntoutujan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä päivittäisissä toiminnoissa eri kuntoutusmenetelmin osana moniammatillista kuntoutustyöryhmää.

Tutkinnon suorittanut toimii mm.

  • kuntoutuslaitoksissa
  • vanhustyössä
  • kotihoidossa
  • palvelukeskuksissa

Työ vaatii vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää yleiskuntoa.

Tutkinnon suorittanut osaa toimia moniammatillisissa työryhmissä, arvioida tarvittavia toimenpiteitä kuntoutujalähtöisesti, ohjata ja tukea eri-ikäisten kuntoutujien kuntoutumista ja noudattaa taloudellisuutta, kestävän kehityksen periaatteita sekä toimintaympäristön laatusuosituksia. Lisäksi kuntoutumiseen erikoistunut lähihoitaja osaa viestiä asianmukaisesti ja hyödyntää teknologiaa työssään sekä edistää monipuolisesti kuntoutujien terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja | Ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia voi muodostua oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja | Ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 350 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa. Oppilaitos järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31