Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Verkossa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapia

Opintojen aikana opiskelet teoriaa ja käytännön taitoja niillä fysioterapian erikoisaloilla, jotka ovat terveydenhuollon näkökulmasta yhteiskunnallisesti merkittävimpiä. Varsinainen erikoistuminen tapahtuu valmistumisen jälkeen. SAMKin fysioterapian koulutuksella on pitkät perinteet. SAMK tarjoaa yhteensä neljä kuntoutuksen koulutusohjelmaa. Se mahdollistaa laajan oppimisen kuntoutuksen saralla.

Fysioterapeutti työskentelee eri-ikäisten potilaiden/asiakkaiden kanssa. Työpaikkoina voivat olla mm. sairaalat, terveyskeskukset, hoito-/ kuntoutuslaitokset sekä yksityiset fysikaaliset hoitolaitokset. Fysioterapeutit sijoittuvat myös erityisliikunnan palveluorganisaatioihin ja yhä enemmän kolmannen sektorin järjestöihin.

Fysioterapian koulutusohjelmassa on suomenkielinen opetus, mutta se voi sisältää opintojaksoja on myös englannin kielellä. SAMKissa on myös kokonaan englanninkielinen fysioterapian tutkintokoulutus.

Hakeminen

Hakulomake täytetään hakuaikana Opintopolussa (myös lisätiedot koulutuksesta ja valintaperusteista).

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Vuosittain SAMKista valmistuu noin 1000 opiskelijaa AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon. Toimimme meren äärellä Suomen länsirannikolla. Kampukset sijaitsevat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Vuonna 2017 valmistunut SAMK-kampus Pori...


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu


 Näytä puhelinnumero
www.samk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31