Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 tuntia
Opintotukikelpoinen
elokuu 2020
   
Päiväopinnot
Pori
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Alan insinöörien tarve aiheutuu sekä sähköteknillisen teollisuuden kasvusta että alalla tapahtuvasta henkilöstörakenteen muutoksesta, jossa suorittavan työn osuus vähenee ja tekniset ja kaupalliset tehtävät lisääntyvät.

Sähkövoiman tai automaatiotekniikan asiantuntijaksi?

Koulutuksessa sinun on mahdollista sisällyttää opintoihisi paitsi automaation, myös sähköasennusoikeuksiin tarvittavat opinnot. Voit painottaa opintoja myös tietotekniikan alueelle.

Opinnoissa keskitytään erityisesti sähkövoima- ja automaatiotekniikan koulutukseen, jota tarvitaan teollisuusautomaation suunnittelu- ja käyttötehtävissä. Koulutuksessa on monipuoliset mahdollisuudet opiskella laaja-alaisesti oman kiinnostuksen mukaan, esim. robotiikkaa.

Voit suorittaa opintojen loppuvaiheessa sähköturvallisuustutkinnon, joka yhdessä työkokemuksen kanssa oikeuttaa sinut johtamaan sähkötöitä.

Tietotekniikan painotus

Tietotekniikkaa voit opiskella sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksessa, joka antaa monipuolisen mahdollisuuden rakentaa omaa opintopolkuasi. Opetussisällöt voit valita automaation ja tietojenkäsittelyn opinnoista painottuen esimerkiksi automaatioon, ohjelmointiin tai teollisen internetin teemoihin. Valinnoillasi voit syventää osaamistasi edellisten lisäksi muun muassa robotiikkaan, data-analytiikkaan ja pilvipalveluiden integrointiin. Mikäli olet kiinnostunut sähköteknisistä aiheista, voit sisällyttää opintoihisi niitä haluamasi kokonaisuuden.

Opiskelijamme työllistyvät

Koulutuksesta valmistuneena insinöörinä (AMK) työllistyt sähkövoimatekniikan ja automaation aloilla suunnittelu-, käyttö- ja kunnossapitotehtävissä sekä kansainvälisissä teknillis-kaupallisissa tehtävissä. Tyypillisesti sähkö- ja automaatioinsinööri toimii tiimissä, jossa yhdistetään useiden eri alojen tietämyksiä.

Näitä opiskelet: asennus-, sähkökäyttö-, automaatio-, sähkövoima-, kunnossapito- ja tietotekniikka.

Hakeminen

Hakulomake täytetään hakuaikana Opintopolussa (myös lisätiedot koulutuksesta ja valintaperusteista)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Vuosittain SAMKista valmistuu noin 1000 opiskelijaa AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon. Toimimme meren äärellä Suomen länsirannikolla. Kampukset sijaitsevat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Vuonna 2017 valmistunut SAMK-kampus Pori...


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu


 Näytä puhelinnumero
www.samk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31