Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietojenkäsittely

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
   
Pori
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tietojenkäsittely

ICT-alan asiantuntija

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa tehdään yhteistyötä alan yritysten kanssa. Opiskelussa käytetään nykyaikaisimpia teknisiä ja pedagogisia ratkaisuja. Esimerkiksi ainutlaatuinen opiskeluympäristö rakentuu oman edistyneen pilvipalvelun varaan. Palvelua voit käyttää tietokoneella tai mobiililaitteilla aika- ja paikkariippumattomasti. Ihan niin kuin yrityselämässäkin tehdään.

Alan opiskelija voi suunnitella opintonsa omien urasuunnitelmiensa mukaan. Informaatio- ja viestintäteknologian (ICT) alalta valmistuneet ammattilaiset rakentavat ja ylläpitävät tietojärjestelmiä, tietoverkkoratkaisuja ja internetin palveluja. Koulutuksesta valmistuneilla on erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet.

Opiskelijamme työllistyvät

Valmistunut tietojenkäsittelyn tradenomi voi työskennellä esimerkiksi peli-, web- tai sovellusohjelmoijana, järjestelmäasiantuntijana, verkkopalveluiden suunnittelijana tai kouluttajana.

Tietojenkäsittelyn opinnoissa syntyvä osaaminen ja korkeakoulututkinto edistävät opiskelijan urakehitystä. Alalta valmistuvien työllisyystilanne on perinteisesti hyvä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältöä ovat ICT-alan infrasktruktuurit, ohjelmointitaidot, data-analytiikka, järjestelmän määrittely- ja suunnittelutaidot, web-järjestelmien toteuttamistaidot, tietokantajärjestelmät, ohjelmistojen tuottaminen, palvelinjärjestelmät, virtualisointi sekä verkko- ja pilvipalvelut.

  • Ohjelmistojen tuottaminen teollisesti
  • Ohjelmointi
  • Tietoverkot ja järjestelmät
  • Erikoistut joko ohjelmointiin tai vaativaan järjestelmähallintaan
  • Data-analytiikka
  • Teollinen internet (IoT)

Koulutuksen tavoitteena on antaa vahva ammatillinen perusosaaminen sekä yksi ammatillinen erityisosaaminen. Opiskelijat voivat valita opinnoissaan sovellustuotantoon ja järjestelmähallintaan liittyviä opetussisältöjä.

Opintojen myötä valmistut nopeasti ja osaat soveltaa alalla tarvittavaa uusinta tietoa, saat näkemystä ja kokemusta tietojenkäsittelystä ja sen hyödyntämismahdollisuuksista yrityselämässä ja muussa toiminnassa.

Hakeminen

Hakulomake täytetään hakuaikana Opintopolussa (myös lisätiedot koulutuksesta ja valintaperusteista)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Vuosittain SAMKista valmistuu noin 1000 opiskelijaa AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon. Toimimme meren äärellä Suomen länsirannikolla. Kampukset sijaitsevat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Vuonna 2017 valmistunut SAMK-kampus Pori...


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu


 Näytä puhelinnumero
www.samk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31