Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotalous ja -tekniikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
elokuu 2020
   
Päiväopinnot
Rauma
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tuotantotalous ja -tekniikka

Kiinnostaako sinua teollisuusyrityksen toiminnan kokonaisvaltainen hallinta? Tuotantotalouden ja -tekniikan koulutusohjelma kouluttaa teollisuuden osaajia, joilla on ymmärrys niin liiketoiminnasta, tuotannosta kuin tuotetason teknisistä ratkaisuista.

Tuotantotalouden asiantuntijaksi?

Koulutusohjelmasta valmistuneet suuntautuvat laajalti eri teollisuuksien yrityksiin suunnittelun, projekti- tai työnjohdon tehtävistä niin myyntipainotteisiin kuin erilaisiin kehitystehtäviin.
Koulutus koostuu perusopintojen lisäksi hyvän tekniikan ja liiketalouden osaamisen pohjan rakentavista ammattiopinnoissa, jonka jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus painottaa opintojaan syventävien ammattiopintojen kautta koneen- ja tuotesuunnitteluun, tuotannon ohjaukseen ja kehittämiseen, innovaatiotoimintaan tai esimerkiksi tekniseen kauppaan.

Opiskelijamme työllistyvät

Tuotantotalouden ja -tekniikan opiskelijat työllistyvät hyvin. Valmistuneista useat työllistyvät alueen yrityksiin, mutta työmahdollisuuksia tarjoutuu myös joko muualle Suomessa tai jopa ulkomailla. Alalta valmistuneen insinöörin tehtävänimikkeitä voivat olla esimerkiksi projekti-insinööri, työnjohtaja, aluevastaava, tiimivastaava, aluepäällikkö, ostaja, myynti-insinööri ja suunnittelu-insinööri.

Näitä opiskelet: talous ja johtaminen, tuotanto ja tekniikka, koneensuunnittelu, tuotesuunnittelu, tuotannon ohjaus ja kehittäminen sekä innovaatiotoiminta

Opintojaksoilla käytetään monimuoto-opetusta ja osa opinnoista toteutetaan projekteina yrityksille valintojesi mukaan.

Opetuskieli on pääasiallisesti suomi. Koulutuksessa on myös mahdollista suorittaa englanninkielisiä opintojaksoja.

Hakeminen

Hakulomake täytetään hakuaikana Opintopolussa (myös lisätiedot koulutuksesta ja valintaperusteista)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Vuosittain SAMKista valmistuu noin 1000 opiskelijaa AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon. Toimimme meren äärellä Suomen länsirannikolla. Kampukset sijaitsevat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Vuonna 2017 valmistunut SAMK-kampus Pori...


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satamakatu 26
26101 Rauma

 Näytä puhelinnumero
www.samk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31