Sivuston käyttötapa: Mobiili

Agrologikoulutus | maaseudun kehittäminen | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ylemmät AMK-tutkinnot

Agrologikoulutus | maaseudun kehittäminen | YAMK

Agrologin aikuiskoulutus Iisalmessa

Agrologin YAMK-tutkinto

Suomalainen maaseutu ja siellä oleva elinkeinotoiminta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Muutoksesta huolimatta laadukkaan ja turvallisen ravinnon ja sen raaka-aineiden tuottaminen on maatalouden perustehtävä myös jatkossa. Tärkeitä tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, teknologiset ratkaisut, ympäristöstä ja ruokaketjun turvallisuudesta huolehtiminen, toisiaan täydentävät maaseutuelinkeinot ja myös kokonaisuutena elinvoimainen ja hyvinvoiva maaseutu.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa tietojasi ja taitojasi mm. uudistavaan johtamiseen, teknologisten ratkaisujen mahdollisuuksiin, verkostomaiseen työskentelyyn ja maaseutuyrityksen liiketoiminnan uudistamiseen liittyen.

Koulutuksen suoritettuasi osaat tunnistaa maaseutuyritysten ja muiden organisaatioiden kehittämistarpeita, ja sinulla on kyky kehittää maaseutuyritysten liiketoimintaa ja luoda niihin liittyviä uusia liiketoimintamalleja. Lisäksi koulutus harjaannuttaa sinut ennakoimaan maaseutuelinkeinoissa tapahtuvia muutoksia ja toimimaan alan kehittäjänä.

Agrologin opinnot

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon 60 opintopisteen laajuinen koulutus kestää 1,5–2 vuotta. Aikaisemmin hankkimasi osaaminen ja sen hyväksi lukeminen voi vaikuttaa opiskeluaikaasi lyhentävästi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden. Opiskelu aloitetaan lähipäivillä.

Tutkinnon pakollisissa ammattiopinnoissa (20 op) keskityt maaseutuyrityksen liiketoiminnan kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Pakolliset ammattiopinnot toteutat tiimiopintoina todellisen maaseutuyrityksen kehittämistapauksessa ensimmäisen lukuvuoden aikana. Valinnaisissa opinnoissa (10 op) voit suunnata osaamistasi omien tavoitteidesi ja urasuunnitelmiesi mukaan.

Agrologi työelämässä

Koulutus antaa sinulle kelpoisuuden ylempää korkeakoulututkintoa edellyttäviin työtehtäviin. Koulutus antaa erityisen hyvät valmiudet maaseutuyritysten ja alalla toimivien organisaatioiden kehittämiseen.

Tehtävänimikkeitä:

  • Maatalousneuvoja
  • Yrittäjä
  • Koulutuspäällikkö
  • Kouluttaja
  • Koulutussuunnittelija

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Agrologikoulutus | maaseudun kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi | YAMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologikoulutus | maaseudun kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Highland Cattle
(5)
Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajat laittavat työhönsä julmetusti intoa ja taitoa, joka saa opiskelijan motivoitumaan entisestään. Murskaavan positiivista menoa.
Janne
(4)
Hyvä toteutustapa kauempaakin kävijoille. Joustava työelämän yhteydessä suorittaa.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31