Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kuopio
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus

Bioanalyytikkokoulutus

Bioanalyytikkokoulutus

Laboratorioalan osaajia tarvitaan tulevaisuuden muuttuvissa työpaikoissa ja työtehtävissä. Muun muassa digitaalisten sovellusten hyödyntäminen työtehtävissä ja laiteosaaminen ovat tulevaisuuden bioanalyytikon arkea.

Bioanalyytikko tarvitsee vahvaa luonnontieteellistä perusosaamista sekä tietoa ihmisen rakenteesta ja elintoiminnoista, sairauksien synnystä ja vaikutuksista sekä ilmenemismuodoista.

Valmistuttuasi sinulla on laaja-alaiset tiedot ja taidot alan asiantuntijatehtävissä toimimista varten. Bioanalyytikon ydinosaamisalue on laboratoriotutkimusprosessin hallinta ja sen kehittäminen.

Bioanalytiikan opinnot

Opiskelu on päätoimista päiväopiskelua klo 8–18 välillä. Ammattitaitoa edistävä harjoittelu voi olla osin kolmivuorotyötä. Yksi opiskeluvuosi tuottaa 60 opintopistettä, mikä vastaa 1600 tuntia opiskelijan työtä. Opiskelu sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua, verkko-opiskelua ja ammattitaitoa edistävää harjoittelua.

Osana opintojasi tulet osallistumaan myös työelämälähtöiseen tutkimus- ja kehittämistoimintaan, joka osaltaan tukee ammattitaitosi ja työelämävalmiuksiesi kehittymistä.

Opintojen edetessä osaamisesi kehittyy perustason osaajasta kliinisen laboratoriotyön soveltajaksi. Teet urasuunnitelmasi mukaisia valintoja oppimistehtävien, harjoittelun ja opinnäytetyön kautta ja voit laajentaa asiantuntijuuttasi valinnaisilla opinnoilla. Opiskelijalle laaditaan myös henkilökohtainen opiskelu- ja urasuunnitelma, mikä tukee opintojen edistymistä.

Bioanalyytikko työelämässä

Bioanalyytikkona olet kliinisen laboratoriotyön asiantuntija. Laboratoriotutkimukset ja niihin liittyvä näytteenotto ovat ydinosaamisalueitasi. Hallitset hyvät asiakaspalvelutaidot, menetelmä- ja informaatioteknologia sekä laiteosaamisen, työ- ja asiakasturvallisuusosaamisen sekä tiedonhallinta-, viestintä- ja kielitaidot.

Bioanalyyttikona voit työskennellä mm. sairaaloiden ja terveyskeskusten laboratorioissa, tutkimusryhmissä sekä alaan liittyvissä kaupallisissa myynti- ja tuotekehitystehtävissä. Työtehtäviisi voi kuulua mm. asiakaspalvelua, näytteiden ottamista ja käsittelyä sekä laboratoriotutkimusten tekemistä ja tulosten raportointia. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Bioanalyytikko (AMK)

Jatko-opinnot

Bioanalyytikon urakehitystä tukevat ja mahdollistavat erilaiset lisä‐, jatko‐ ja täydennyskoulutukset. Bioanalyytikko voi jatkaa opintojaan kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen ammattikorkeakoulujen ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa (YAMK). Tiedekorkeakoulujen jatko-opiskelumahdollisuudet ovat myös yksi reitti urakehityksen toteuttamisessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

petteri
(4)
Savonia-ammattikorkeakoulu oli ihan hyvä, kaupunki kiva. Asiansa osaavia opettajia koulussa bioanalytiikassa olisi voinut olla vielä enemmän
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31