Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kliininen asiantuntija (YAMK) | bioanalyytikko tai röntgenhoitaja

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Kliininen asiantuntija (YAMK) | bioanalyytikko tai röntgenhoitaja

Kliininen asiantuntija (YAMK) | bioanalyytikko tai röntgenhoitaja

Bioanalyytikko/röntgenhoitaja Kliininen asiantuntija koulutus antaa pätevyyden terveysalan asiantuntijatehtäviin. Saat valmiudet alan tutkimus- ja kehittämistoimintaan, johtamiseen sekä asiantuntijana työskentelyyn. Tulevaisuudessa diagnostisten alojen asiantuntijoita tarvitaan enemmän sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Opinnoissasi painottuu työelämäläheisyys. Esimerkiksi opinnäytetyön aihetta valitessa voit huomioida oman työn ja työyhteisön kehittämistarpeet ja suunnata opinnäytetyön aiheen sen mukaisesti. Lisäksi kaikissa oppimistehtävissä pääset käyttämään näyttöön perustuvaa tietoa ja soveltamaan opittuja asioita käytännön työelämään.

Koulutus on sinulle hyvä valinta, jos olet suorittanut AMK-tasoisen bioanalyytikko- ja/ tai röntgenhoitajakoulutuksen ja olet motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi ja ammattialaasi. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä tämän jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden työkokemus alalta.

Kliinisen asiantuntijan koulutuksen sisältö

Bioanalyytikon (ylempi AMK) koulutuksessa voit syventää kliinisen laboratoriotyön laatua, kliinisen laboratoriotyön erikoisalojen asiantuntijuutta sekä laboratoriotyön menetelmien kehittämistä.

Röntgenhoitajan (ylempi YAMK) koulutuksessa voit syventää laatujohtamista, turvallisuuskulttuuria, kuvantamistutkimusten, hoitojen ja menettelytapojen kehittämistä sekä potilaan hoidon turvallisuutta. Lisäksi koulutus kehittää terveydenhuollon alalla tarvitsemiasi johtamis-, tutkimus- ja kehittämistaitoja. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden.

Kliininen asiantuntija työelämässä

Kliinisen asiantuntijakoulutuksen jälkeen työskentelet diagnostisten alojen erilaisissa asiantuntija-, johtamis-, tutkimus-, tai kehittämistehtävissä ja vastaat työelämän kasvaviin osaamisvaatimuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kliininen asiantuntija (YAMK) | bioanalyytikko tai röntgenhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakukelpoisuus vaatii aiemmin suoritettua alempaa korkeakoulututkintoa sekä kolmen vuoden työkokemusta alan tehtävistä. 

Tutkinto / todistus

Bioanayytikko (ylempi AMK) / Röntgenhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kliininen asiantuntija (YAMK) | bioanalyytikko tai röntgenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31