Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muotoilija (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Muotoilija (AMK) | monimuotototeutus

Muotoilijan monimuotototeutus koostuu palvelumuotoilun ja graafisen suunnittelun opinnoista.

Savonian palvelumuotoilukoulutuksen sisältö perustuu ihmislähtöisten palveluiden kehittämisen kokonaisvaltaiseen näkemykseen, jossa teoria ja käytäntö yhdistyvät. Kestävä kehitys ja tulevaisuuslähtöinen ajattelu ovat kantavia teemoja palvelujen kehittämisessä.

Opintojen aikana opit suunnittelemaan ja kehittämään uusia palveluinnovaatioita monialaisissa tiimeissä hyödyntämällä muun muassa yhteiskehittämistä, luovia menetelmiä, erilaisia visualisointi- ja konkretisointitapoja sekä kokeellista työskentelyä.  

Palvelumuotoilijana osaamistasi voidaan hyödyntää laajasti, aloilla missä ihmiset kohtaavat fyysisesti tai virtuaalisesti. Työnkuvasi on hyvin monipuolinen, jossa käyttäjä on keskiössä.

Palvelumuotoiluosaamisessa korostuvat empatiataidot, asiakasymmärrys, aloitteellisuus, näkemyksellisyys ja tulevaisuuslähtöinen ajattelu. Opintoihin kuuluvissa työelämä- ja yritysprojekteissa pääset kehittämään liiketoimintaosaamistasi asiakastöiden kautta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu palvelumuotoilun opinnoista sekä palvelumuotoilua tukevista graafisen suunnittelun opinnoista.

Opintosi koostuvat perusopinnoista, ammattiopinnoista, valinnaisopinnoista, työelämän projekteista sekä opinnäytetyöstä.

Merkittävä osa opinnoista toteutuu työelämä- ja yritysprojekteissa. Projekteissa teoria ja käytäntö yhdistyvät ja ymmärrys palvelumuotoilun merkityksestä asiakaslähtöisten palvelujen kehittämisessä lisääntyy. Harjoittelussa perehdyt työelämään ja saat valmiuksia erilaisten toimintatapojen ja työmenetelmien soveltamiseen. Harjoittelu tehdään joko projekti-, yrittäjä- tai työelämäharjoitteluna urasuunnitelmasi mukaisesti.

Opintojen aikana sinulla on mahdollisuus kansainväliseen opiskelijavaihtoon tai voit suorittaa harjoittelusi ulkomailla.

Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti lähiopetuksena, verkko-opintoina ja itsenäisenä opiskeluna. Lähiopetus ja ohjaus ajoittuu arkipäiville klo 8.15–18 (tarvittaessa ja erikseen sovittaessa lauantaille) noin kerran kuukaudessa. Tarkemmat päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilija (AMK) | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilija (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31