Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Musiikkipedagogikoulutus | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kuopio
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikkipedagogikoulutus | päivätoteutus

Musiikkipedagogikoulutus

Musiikkipedagogikoulutus

Onko musiikki lähellä sydäntäsi? Savoniassa saat koulutuksen, joka antaa sinulle valmiudet toimia musiikkipedagogina. Opintojen jälkeen sinulla on laaja-alaiset pedagogiset tiedot ja taidot, vahvat instrumenttitaidot sekä kyky luovaan musiikin tuottamiseen, kuten musiikin esittämiseen, kirjoittamiseen, säveltämiseen ja sovittamiseen.

Työelämäläheinen koulutus antaa sinulle laajan pohjan monipuolisiin työtehtäviin. Savonian musiikkipedagogikoulutuksen erityisvahvuus on yhteistyö eri genrejen ja taiteen alojen kanssa.

Koulutusohjelman sisältö ja toteutus

Musiikkipedagogin opintosi ovat yhteensä 240 opintopistettä. Opetussuunnitelman mukaan yksi opiskeluvuosi vastaa 60 opintopistettä, joka tarkoittaa 1600 tuntia opiskelijan työtä. Työsi koostuu mm. kontaktitunneista, etä- ja itsenäisestä opiskelusta, solistisesta harjoittelusta, verkko-opiskelusta sekä työharjoittelusta. Osana opintojasi pääset osallistumaan myös alan tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Musiikkipedagogikoulutuksessa suuntaudut joko klassiseen musiikkiin tai rytmimusiikkiin. Ensimmäisen opintovuoden jälkeen valitset oman syventymispolun, profiilin. Sinulta edellytetään hyvää solistista osaamista, teoreettisia taitoja sekä vuorovaikutusvalmiuksia. Tärkeää on, että sinulla on aito halu tehdä aktiivisesti työtä oman osaamisesi kehittämiseksi ja pedagogisten taitojen kartuttamiseksi.

Opintojesi alussa teet henkilökohtaisen opintosuunnitelman eli HOPSin, jota päivität vuosittain. Savonian opettajat ja muu henkilöstö ohjaavat ja tukevat sinua henkilökohtaisten tavoitteiden määrittelemisessä ja saavuttamisessa. 

Uramahdollisuudet

Musiikkipedagogit ovat musiikin yleisopettajia, monipuolisia musiikin ammattilaisia. Valmistuneet ovat toimineet monipuolisesti musiikin kentän eri tehtävissä, esimerkiksi kansalais- ja kansanopistojen musiikin opetuksessa, musiikkikoulujen, -opistojen ja konservatorioiden opetustehtävissä sekä kolmannen sektorin opetus- ja ohjaustehtävissä.

Koulutuksen laaja-alaisuus mahdollistaa työskentelyn myös mm. seurakunnissa, kuntien nuorisotoimessa, kerhotoiminnassa, sekä teattereissa. Voit itse vaikuttaa opintojesi aikana siihen, minkä tyyppisiin työtehtäviin olet ensisijaisesti suuntaamassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikkipedagogikoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Jatko-opinnot

Musiikkipedagogi (AMK) tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet Musiikkipedagogi YAMK Taidepedagogiikka -tutkinnon suorittamiseen Savoniassa tai maisteritason jatko-opintoihin joko kotimaassa tai ulkomailla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkipedagogikoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31