Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennustekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Rakennustekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

Rakennustekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

Rakennustekniikan opinnoissasi saat laajan näkemyksen erilaisten rakennushankkeiden teknisistä ja taloudellisista asioista. Tänä päivänä rakentaminen on paljon muutakin kuin tekniikkaa ja taloutta, ja koulutuksen aikana pääsetkin perehtymään myös rakentamisen esteettisiin, yhteiskunnallisiin, sosiaalisiin, laadullisiin ja ekologisiin tekijöihin.

Uusina haasteina alalla ovat korjaus- ja ympäristörakentamiseen ja turvallisuuteen liittyvät ratkaisut, joihin pääset opintojesi aikana perehtymään. Rakennustekniikan insinöörinä vastaat siitä, että suunnittelun ja rakentamisen lopputuloksena syntyy laadukas, kestävän kehityksen sekä teknis-taloudelliset seikat huomioon ottava, ja aikataulun puitteissa valmistunut rakennusprojekti.

Rakennustekniikan opiskelu

Savoniassa saamasi insinöörikoulutus on käytännönläheistä ja monipuolista. Koulutuksessa korostuvat projektioppiminen ja monialaisuus. Monilla opintojaksoilla pääset tekemään projekteja yhdessä alan yritysten ja myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

Opintojesi sisältö rakentuu osittain suuntautumisvalintasi mukaisesti. Valinnastasi huolimatta, kahden ensimmäisen vuoden aikana keskityt oppimaan perustiedot rakentamisen eri osa-alueista. Sen jälkeen lähdet syventämään tietojasi suuntaavissa opinnoissa.

Valitset suuntautumisen kolmesta vaihtoehdosta, joita ovat rakennesuunnittelu, talonrakennustuotanto tai infrarakentaminen.

Rakennusinsinööri työelämässä

Rakennusalalta valmistuneet sijoittuvat erinomaisesti työelämään. Rakennusinsinöörin opinnot antavat valmiudet toimia rakennussuunnittelijana arkkitehti- ja insinööritoimistoissa, rakennusliikkeissä, pientalo- tai rakennusmateriaalituotannossa ja kiinteistöhallinnassa.

Koulutus valmentaa rakennusten, siltojen, teiden, katujen, ympäristö- ja kunnallisteknisten rakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Työkokemuksen karttuessa rakennusinsinööri voi toimia rakennuttajana, projektipäällikkönä, tietomalliasiantuntijana sekä erilaisissa rakennusalan viranomaistehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennustekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Jatko-opinnot

Opinnot luovat hyvän pohjan myös urakehitystä tukeville lisä- ja jatkokoulutuksille. Insinöörinä voit jatkaa opintojasi esimerkiksi ammattikorkeakoulujen työelämäläheisissä ylemmissä amk-tutkinnoissa (YAMK). Jatkokoulutus edellyttää työkokemusta alalta. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa jatko-opintoja yliopistoissa tai tiedekorkeakouluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennustekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

melkein inssi
Koulu sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, kuitenkin tarpeeksi lähellä kaikkea. Ilmapiiri yleisesti koulussa on loistava, mutta löytyy niitä poikkeuksiakin. Opettajat ovat päteviä yleisesti ottaen ja kurssien järjestely ja muu onnistuu suhteellisen helposti opintotoimiston mukavan porukan avulla. Suosittelisin kaikille rakennus insinööriksi ...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31