Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Onko ihmisläheinen työ lähellä sydäntäsi?

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijoista sosiaali- ja terveysalan osaajia asiantuntijatehtäviin. Valmistuttuasi olet valmis ja kykenevä ottamaan vastuuta työyhteisöjen, organisaatioiden ja alan kehittämisestä ja johtamisesta. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia esihenkilön, asiantuntijan, projektipäällikön ja työyhteisön kehittäjän tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla.

Opintojen aikana tulet kasvattamaan kehittämis- ja johtamisosaamistasi sekä saat uusia mahdollisuuksia työurallasi etenemiseen. Koulutuksen tuottama osaaminen antaa entistä paremmin valmiuksia työympäristön kehittämishaasteiden tunnistamiseen ja kykenet vastaamaan niihin mm. innovatiivisilla työmenetelmillä, hallituilla ongelmanratkaisuprosesseilla sekä kannustavalla vuorovaikutus- ja tiedottamisosaamisella. Opinnoissasi saat tukea myös johtamisosaamiseesi ja opit ymmärtämään erilaisten organisaatioiden rakenteita sekä niissä esiintyviä voimavaroja, tilanteita ja työprosesseja. Koulutuksessa opit analysoimaan, suunnittelemaan ja ohjaamaan toimintaa organisaation tai työyhteisön tavoitteiden mukaisesti.

Talouden prosessien ymmärtäminen luo sinulle realistisen perustan ammattitaitoiselle johtamiselle ja auttaa hahmottamaan toiminnan kehittämismahdollisuuksia voimavarat ja mahdollisuudet huomioiden. Asiantuntijuusosaamisen kasvun tavoitteissa painottuu kyky hahmottaa oma työyhteisö osana sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän kokonaisuutta sekä halu vaikuttaa työyhteisön palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen!

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot

Opintojesi laajuus on 90 opintopistettä. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden. Lähipäiviä on noin 2 pvää / kk.

Koulutuksen sisältö koostuu kaikille yhteisistä toiminnan kehittämis- ja johtamisopinnoista, tutkimus- ja kehittämisopinnoista, asiantuntijaorganisaation johtamisen asiantuntijuusopinnoista sekä työelämää kehittävästä opinnäytetyöstä. 

Tutkinnon laajuus on 90 opintopistettä, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin 2-3 vuotta. Opinnot muodostuvat pakollisista opinnoista (60 op) ja valinnaisista opinnoista (30 op). Opiskelija valitsee Savonian YAMK-koulutusten yhteisistä opinnoista vähintään 30 op.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnon (bioanalyytikko, ensihoitaja, fysioterapeutti, kätilö, röntgenhoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, suuhygienisti, terveydenhoitaja) suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) sosiaali- ja terveysalan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, kehittäminen ja johtaminen

Bioanalyytikko (ylempi AMK), Ensihoitaja (ylempi AMK), Fysioterapeutti (ylempi AMK), Kätilö (ylempi AMK), Röntgenhoitaja (ylempi AMK), Suuhygienisti (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31