Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | hoitotyön kliininen asiantuntija, haavahoito | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | hoitotyön kliininen asiantuntija, haavahoito | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus

Sosiaali- ja terveysalan koulutus YAMK | hoitotyön kliininen asiantuntija, haavahoito

Tutkinto-ohjelman tavoitteena on haavahoidon laaja-alaisen erikoisosaamisen kehittäminen terveysalalla. Tutkinto-ohjelma tuottaa opiskelijalle valmiuksia kehittää haavahoitoa ja toimia haavahoidon asiantuntijana sekä kouluttajana terveydenhuollon organisaatioissa.

Opintojen rakenne ja sisältö

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä, joka koostuu kaikille yhteisistä opinnoista (30 op), alakohtaisista asiantuntijuusopinnoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Alakohtaisia asiantuntijuusopintoja ovat:

  • Näyttöön perustuva haavahoito, 10 op
  • Asiakkaan ja hänen läheistensä opettaminen, ohjaaminen ja omahoidon tukeminen haavahoidossa, 5 op
  • Konsultointi ja henkilöstön koulutus haavahoidossa, 10 op
  • Evidence-base and effectiveness in wound care, 5 op

Opintojen alussa valitset yhteisistä ja muiden yamk-tutkintojen asiantuntijuusopinnoista suoritettavat 30 opintopisteen kokonaisuudet henkilökohtaisen opinto- ja urasuunnitelmasi mukaisesti. Koulutuksen vastuuopettaja yhdessä Savonian muun henkilöstön kanssa ohjaa ja tukee henkilökohtaisten tavoitteittesi määrittelemisessä ja saavuttamisessa.

Sosiaali- ja terveysalan YAMK-tutkinnon suorittanut työelämässä

Asiantuntijakoulutuksen jälkeen sinun on mahdollista työskennellä alan asiantuntija- ja kehittämistehtävissä moniammatillisissa työyhteisöissä ja yrityksissä. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistossa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Koulutuksen tuottama osaaminen täyttää haavahoitajan auktorisoinnin edellyttämät korkeakoulutasoiset haavahoitoon liittyvät opinnot.

Tehtävänimikkeitä ovat muun muassa:

  • Hoitotyön kliininen asiantuntija
  • Haavahoitaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | hoitotyön kliininen asiantuntija, haavahoito | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolme vuotta (36 kk) sosiaali- ja terveysalan työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (YAMK), kätilö (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | hoitotyön kliininen asiantuntija, haavahoito | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31