Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus

Sosiaali- ja terveysalan koulutus YAMK | kehittäminen ja johtaminen

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijoista sosiaali- ja terveysalan osaajia asiantuntijatehtäviin. Valmistuttuasi olet valmis ja kykenevä ottamaan vastuuta työyhteisöjen, organisaatioiden ja alan kehittämisestä ja johtamisesta. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia esimiehen, asiantuntijan, projektipäällikön ja työyhteisön kehittäjän tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla.

Opintojen aikana tulet kasvattamaan kehittämis- ja johtamisosaamistasi ja saat uusia mahdollisuuksia työurallasi etenemiseen. Koulutuksen tuottama osaaminen antaa entistä paremmin valmiuksia työympäristön kehittämishaasteiden tunnistamiseen ja kykenet vastaamaan niihin muun muassa innovatiivisilla työmenetelmillä, hallituilla ongelmanratkaisuprosesseilla sekä kannustavalla vuorovaikutus- ja tiedottamisosaamisella.

Opinnoissasi saat tukea myös johtamisosaamiseesi ja opit ymmärtämään erilaisten organisaatioiden rakenteita sekä niissä esiintyviä voimavaroja, tilanteita ja työprosesseja. Koulutuksessa opit analysoimaan, suunnittelemaan ja ohjaamaan toimintaa organisaation tai työyhteisön tavoitteiden mukaisesti.

Opintojen rakenne ja sisältö

Tutkinnon laajuus on 90 opintopistettä, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin 2 vuotta. 

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden.

Koulutuksen sisältö koostuu kaikille yhteisistä toiminnan kehittämis- ja johtamisopinnoista, tutkimus- ja kehittämisopinnoista, asiantuntijaorganisaation johtamisen asiantuntijuusopinnoista sekä työelämää kehittävästä opinnäytetyöstä.

Sosiaali- ja terveysalan YAMK-tutkinnon suorittanut työelämässä

YAMK-tutkinnon suoritettuasi sinulla on menestymiseen vaadittava osaaminen toimia johtajan, asiantuntijan, projektipäällikön ja työyhteisön kehittäjän tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla. Tämän päivän työtehtävät ovat yhä monialaisempia ja esimiestoimintaan kohdistuu entistä suurempia odotuksia, ja näihin asioihin saat uusia eväitä koulutuksen myötä.

Koulutuksessasi on huomioitu myös se, että opintojesi jälkeen osaat kehittää myös omaa johtajuuttasi ja sinulla on kyky uudistaa organisaation johtamisprosesseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | kehittäminen ja johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua bioanalyytikon, ensihoitajan, fysioterapeutin, kätilön, terveydenhoitajan, sosionomin, sairaanhoitajan, suuhygienistin tai röntgenhoitajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet.

Hakukelpoisia ovat myös terveystieteen ja yhteiskuntatieteiden kandidaatit ja maisterit, tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolme vuotta (36 kk) sosiaali- ja terveysalan työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Bioanalyytikko (YAMK), ensihoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), kätilö (YAMK), röntgenhoitaja (YAMK), suuhygienisti (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK), sosionomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | kehittäminen ja johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31