Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Iisalmi, Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Savonian ammattikorkeakoulun sosionomin monimuotokoulutus

Sosionomi, monimuotototeutus

Savonian sosionomikoulutuksessa saat asiantuntevan ja työelämän tarpeisiin vastaavan osaamisen. Valmistuttuasi osaat uudistaa hyvinvointipalveluja, ja kehittää yhteisöllisiä ja osallistavia toiminta- ja tukimuotoja eri väestöryhmien tarpeisiin. 

Sosionomina tunnet sosiaalista hyvinvointia ja turvallisuutta tuottavan palvelujärjestelmän, sekä sosiaali- ja terveysalan palveluiden tuottamisen muodot. Osaat ennakoida tulevaisuuden muutoksia, ja haluat olla mukana tuottamassa ja kehittämässä sosiaalipalveluja. Osaat myös käyttää nykyaikaista tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyksesi työtehtävien hoitamisessa.

Sosionomin monimuotokoulutus

Monimuoto-opetuksessa vaihtelevat lähiopetus, verkko-opiskelu, simulaatiot, projektit ja ammattitaitoa edistävät harjoittelut. Harjoittelut ovat kokopäiväistä opiskelua ja toteutuvat vuosittain kymmenen viikon jaksoina (yhteensä 3x15 op). Osana opintojasi pääset osallistumaan myös alan tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Lähiopetus toteutuu keskimäärin 3-5 päivänä kuukaudessa ja tämän lisäksi 1-2 päivää kuukaudessa läsnäoloa vaativana etäopetuksena.

Sosionomikoulutuksen opetussuunnitelma koostuu erilaisista vuositeemoista. Ensimmäisenä vuonna hankitaan sosiaalialan perustiedot, toisena vuonna perehdytään muun muassa varhaiskasvatuksen ja sosiaaliohjauksen tehtäviin ja kolmantena ja neljäntenä vuonna syvennetään opittua ammatillista osaamista. 

Sosionomi työelämässä

Sosionomiksi valmistuttuasi sinulla on mahdollisuus työskennellä palveluohjauksen ja kasvatuksen asiantuntijana erilaisten organisaatioiden palveluksessa.

Työpaikkasi voi olla esimerkiksi päivähoito, koulu, päiväkeskus, tukiasunto, palvelutalo, hoito- ja palvelukoti, kuntoutuskoti, kotihoito, laitoshoito, työvoiman palvelukeskus, kansaneläkelaitos, vakuutuslaitokset, sekä hoiva- ja palveluyrittäjyys.

Sosionomi voi myös toimia asiantuntijana tai kehittämis- ja johtotehtävissä moniammatillisesti verkostoituneissa sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sosionomin monimuotokoulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto | sosionomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 2 arviointiin

Terhi
(4)
Opettajat ovat asiantuntevia ja innostavia. Monimuoto-opetuksessa hyödynnetääni nykyaikaisia oppimis- ja opetusmenetelmiä monipuolisesti ja oppimista tukevalla tavalla. Koulutus tuottaa monipuolisen ammattitaidon erilaisiin sosionomin työtehtäviin.
Nipsu
(4)
Huippu hieno mahdollisuus työn ohessa täydenttää koulutusta tai vaikka vaihtaa alaa. Opiskelu motivaatio oltava kohdallaan, koska vaatii omaa aikaa ja intoa opiskella.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31