Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Sosionomikoulutus | päivätoteutus:sta

Keskiarvo: 3,5

Perustuu 6 arviointiin

Tiina
(3)
Mielenkiintoista ja monipuolista osaamista eri sosiaalialan kentiltä tarjoava sosionomikoulutus antaa mahdollisuudet työskennellä ihmisten kanssa kaikissa elämänkaaren eri vaiheissa. Iisalmessa on mukavan pieni kampus ja hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä opintojen lomassa.
PK
(3)
Koulutuksessa odotan tulevia Varhaiskasvatuksen opintoja, koska ne ovat syyni opiskeluun AMK:ssa.
Nunnu
(4)
Iisalmen kampus on mukavan kokoinen ja ilmapiiriltään lämmin. Opetus on monipuolista ja osaavaa sekä hyvin työelämälähtöistä. Kannattaa hakea!
M.T.
(5)
Opettaminen motivoivaa ja innostavaa. Opettajat tuntuvat olevan meitä varten, ohjaavat opintielle ja itsenäiseen tiedonhakuun. Moodle hyvä, kun sitä oppii ensin käyttämään.
Vasta-alkaja ;)
(4)
Sosionomin koulutus on mielestäni monipuolinen ja motivoiva. Uusi ympäristö ja uudet haasteet saavat opiskelijan haastamaan itsensä aina vaan uudestaan. Vaikka alkuun kaikki tunutuisikin monimutkaiselta ja sekavalta, on opiskelutahti ja sisältö suunniteltu niin, että homma vaan alkaa toimia kuin itsestään, kun muutaman perusjutun ehtii sisäistää...
Näytä kokonaan
Hanski
(2)
Yleissivistävä koulu heille, jotaka haluavat työskennellä ihmisten kanssa. Jos ei ole aijemmin kokemusta sosiaali- ja terveysalalata sosionomi koulutus antaa paljon. Toki mikään koulutus ei anna sinulle enempää kuin ite haluat.

Toimi näin