Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Liiketalouden monipuolisella osaamisella on kysyntää työmarkkinoilla.  Tradenomin tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen liiketalouden osaamisen. Toisesta opiskeluvuodesta lähtien suuntaat opintojasi erityisesti joko taloushallintoon tai myyntiin ja markkinointiin. Saat valmiudet toimia osaamistasi vastaavissa asiantuntijatehtävissä myös kansainvälisissä tiimeissä ja verkostoissa. 

Valmistuttuasi osaat toimia liike-elämässä tuloksellisesti ja vastuullisesti. Hallitset muutostilanteet ja osaat hyödyntää kehittämisen työkaluja uusien ja kilpailukykyisten toimintatapojen löytämiseksi tulevaisuuden haasteissa. 

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tradenomin monimuoto-opinnot sopivat työelämässä oleville, sillä ne toteutetaan verkko-opintoina. Lisäksi lukuvuoden aikana kokoonnumme muutaman kerran intensiivipäiville. Savonialla on kampukset Kuopion lisäksi myös Iisalmessa ja Varkaudessa, joissa yksittäinen intensiivipäivä voidaan myös järjestää. Intensiivipäivän järjestäminen myös muualla on mahdollista, kun ao. ympäristö tukee oppimistavoitteiden saavuttamista. Intensiivipäivillä tavoitteena on opiskelun ohella tutustua myös alueen yrityksiin sekä opintojen teemoihin käytännönläheisesti. Opiskelijan tulee olla läsnä intensiivipäivillä. Aloittavien opiskelijoiden lukuvuoden 2021-2022 intensiivipäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Seuraavina lukuvuosina intensiivipäiviä on noin 3-4 päivää lukuvuoden aikana.

Koulutus tuottaa laaja-alaisen liiketoiminnan osaamisen. Osaamisesi kehittyy erityisesti palveluliiketoiminnan, talouden suunnittelun ja hallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla. Henkilökohtaisilla valinnoilla voit syventää osaamistasi haluamassasi liiketoiminnan osa-alueessa tai laajentaa sitä, esim. HR-osaamiseen. Kehittämisosaamista voit syventää esimerkiksi oman työpaikkasi kehittämisprojekteissa, jotka on mahdollista liittää opintosuorituksiin.

Tradenomi työelämässä

Liiketalouden tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät. Sinulla on vahva liiketalouden osaaminen. Se luo erittäin monipuolisia työllistymismahdollisuuksia.

Liiketalouden tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia vastuullisissa suunnittelu-, johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Liiketalouden ala on hyvin laaja ja työtehtävämahdollisuudet monipuolisia.

Työpaikkanasi voi olla eri alojen yritykset, tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Osana opintojasi saat myös valmiudet kansainväliseen toimintaan, mikä laajentaa työmahdollisuuksiasi entisestään. Opinnot antavat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jatko-opinnot

Tradenomina voit hakeutua opiskelemaan liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa (YAMK) hankittuasi tutkinnon suorittamisen jälkeen kolme vuotta soveltuvaa työkokemusta. Tradenomiopinnot antavat hyvän pohjan myös yliopistossa tapahtuvalle maisterikoulutukselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Jani
Monimuoto toteutus on loistava tapa sovittaa työelämä ja opiskelu yhteen. Savoniassa opetus on laadukasta ja ajanhermolla. Opiskelussa korostuu itsenäisyys ja omat tekemiset onkin tärkeää aikatauluttaa hyvin. Opinnoissa otetaan hyvin huomioon olemassa olevat osaamisalueet ja näin opinnoissa eteneminen on sujuvaa.
Marjam.
Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa (liiketalous) on todella ammattitaitoiset opettajat ja oppimisympäristönä käytetään myös Kuopion alueen innovatiivisimpia yrityksiä. Opettajat ovat tehneet tehopaketin opiskelijoille ja panostavat erittäin paljon kurssien sisältöön ja monilla kursseilla on ulkopuolisia ammattilaisia kertomassa ja opettamas...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31