Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomikoulutus | liiketoiminnan kehittäminen | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomikoulutus | liiketoiminnan kehittäminen | YAMK

Tradenomikoulutus

Tradenomi (ylempi AMK), liiketoiminnan kehittäminen

Liiketalouden monipuolisella osaamisella on kysyntää työmarkkinoilla.  Tradenomin ylempi amk-tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen liiketalouden osaamisen, jota tarvitaan liiketoiminnan esimies-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä.

Opinnoissasi painottuvat johtamisosaamisesi ja liiketoiminnan kehittämisosaamisesi syventäminen. Valmistuttuasi sinulla on kyky johtaa, kehittää ja uudistaa työyhteisösi toimintaa, lisäksi osaat arvioida ja kehittää monipuolisesti omia esimiesvalmiuksiasi ja pysyt toimimaan menestyksekkäästi esimiehenä työyhteisössäsi, sekä johtaa henkilöstön osaamista moninaistuvassa työyhteisössä.

Tradenomikoulutuksen sisältö ja toteutus

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden.

Liiketalouden YAMK-koulutuksessa pääset vahvistamaan johtamis- ja kehittämisosaamiseesi liittyviä osa-alueita, kuten strategista ajattelua ja esimiestyötä. Lisäksi opinnot harjaannuttavat sinut liiketoiminnan luovaan kehittämiseen, asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen sekä strategiseen talouden ohjaukseen.

Opintojen aikana sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi mm. työhyvinvointiin ja esimiesviestintään liittyen. Sinulla on myös mahdollisuus valita 5-15 opintopisteen laajuudelta yrittäjävalmennusopintoja, mikäli sinulla on tavoitteena edistää oman yrittäjyysideasi toteutumista opintojesi aikana.

Liiketoiminnan kehittämisen tradenomi (YAMK) työelämässä

Tradenomin ylemmän amk-tutkinnon suoritettuasi voit toimia vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä. Työpaikkanasi voi olla eri alojen yritykset, tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Opinnot antavat myös valmiudet toimia yrittäjänä.

Tehtävänimikkeitä:

  • asiakaspalvelupäällikkö
  • henkilöstöpäällikkö
  • markkinointipäällikkö
  • myyntipäällikkö
  • talouspäällikkö
  • yrittäjä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomikoulutus | liiketoiminnan kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomikoulutus | liiketoiminnan kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31