Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Tradenomikoulutus | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomikoulutus | monimuotototeutus

Tradenomikoulutus

Tradenomikoulutus

Liiketalouden monipuolisella osaamisella on kysyntää. Tradenomiksi valmistuttuasi voit hyödyntää hankkimaasi laaja-alaista liiketalouden osaamistasi työmarkkinoilla.

Valmistuttuasi osaat toimia liike-elämässä tuloksellisesti ja vastuullisesti. Innovatiivisena asiantuntijana hallitset muutostilanteet ja osaat hyödyntää kehittämisen työkaluja uusien ja kilpailukykyisten toimintatapojen löytämiseksi. Opintojen aikana saat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tradenomin monimuoto-opinnot sopivat työelämässä oleville, sillä ne toteutetaan verkko-opintoina. Läsnäoloa vaativia intensiivipäiviä on lukuvuoden aikana muutamia. Päivien määrä ja ajankohta tarkentuvat vuosittain.

Varsinaista pääainevalintaa ei liiketalouden tradenomin monimuotokoulutuksessa tehdä. Jokainen opiskelija rakentaa omiin tavoitteisiin soveltuvan kokonaisuuden, ja laatii henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman sen toteuttamiseksi.

Koulutus tuottaa laaja-alaisen liiketoiminnan osaamisen. Osaamisesi kehittyy erityisesti palveluliiketoiminnan, talouden suunnittelun ja hallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla.

Tradenomi työelämässä

Liiketalouden tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät. Sinulla on vahva liiketalouden osaaminen. Se luo erittäin monipuolisia työllistymismahdollisuuksia.

Liiketalouden tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia vastuullisissa suunnittelu-, johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Liiketalouden ala on hyvin laaja ja työtehtävämahdollisuudet monipuolisia.

Työpaikkanasi voi olla eri alojen yritykset, tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Osana opintojasi saat myös valmiudet kansainväliseen toimintaan, mikä laajentaa työmahdollisuuksiasi entisestään. Opinnot antavat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomikoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jatko-opinnot

Tradenomina voit hakeutua opiskelemaan liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa (YAMK) hankittuasi tutkinnon suorittamisen jälkeen kolme vuotta soveltuvaa työkokemusta. Tradenomiopinnot antavat hyvän pohjan myös yliopistossa tapahtuvalle maisterikoulutukselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Jani
(4)
Monimuoto toteutus on loistava tapa sovittaa työelämä ja opiskelu yhteen. Savoniassa opetus on laadukasta ja ajanhermolla. Opiskelussa korostuu itsenäisyys ja omat tekemiset onkin tärkeää aikatauluttaa hyvin. Opinnoissa otetaan hyvin huomioon olemassa olevat osaamisalueet ja näin opinnoissa eteneminen on sujuvaa.
Marjam.
(5)
Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa (liiketalous) on todella ammattitaitoiset opettajat ja oppimisympäristönä käytetään myös Kuopion alueen innovatiivisimpia yrityksiä. Opettajat ovat tehneet tehopaketin opiskelijoille ja panostavat erittäin paljon kurssien sisältöön ja monilla kursseilla on ulkopuolisia ammattilaisia kertomassa ja opettamas...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31