Sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri

Automaatiotekniikan koulutus, päivätoteutus

Automaatiotekniikan insinööri on keskeinen osaaja yhteiskunnan eri alojen kuten muun muassa teollisuuden ja liikenteen kehityksessä. Atomaatiotekniikan koulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

Palkitut Suomen kärkipään laboratoriot mahdollistavat käytännönläheisen oppimisen ja teoreettisen tiedon yhdistämisen käytännön työelämän taidoiksi. Automaatiotekniikan opinnoissa sinulla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto, jolloin saat kansainvälisen kokemuksen lisäksi samalla kaksi tutkintoa yhdellä kertaa!

Suuntautuminen

Insinööriopiskelijana voit valita suuntautumisesi kahdesta mielenkiintoisesta vaihtoehdosta:

  • Koneautomaatiossa opit automaattisen koneen tai tuotantolinjan suunnittelun, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valmistuksen periaatteet
  • Sähköautomaatiossa keskityt sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, ohjelmointiin ja simulointiin. 

SeAMKin koulutus on käytännönläheistä ja teet tiiviissä yhteistyössä tosielämän projekteja yhdessä teknologiateollisuuden kanssa. Palkitun teollisen internetin laboratorio SeAMK Digital Factoryn ja käytössä olevan virtuaalitekniikan avulla olemme teollisuuden trendien etulinjassa. Laadukkaissa oppimisympäristöissä pääset yhdistämään automaatiotekniikan, tietotekniikan ja konetekniikan insinöörikoulutuksen osaamistasi soveltavaan tutkimukseen ja yrityspalveluihin.

Suomalais-saksalainen kaksoistutkinto

Sinulla on mahdollisuus suorittaa insinöörin suomalais-saksalainen kaksoistutkinto Aschaffenburgissa Saksassa. Voit hakeutua ulkomaanjaksolle myös muihin maihin.

SeAMKissa voit opiskella automaatioinsinööriksi myös monimuoto-opiskeluna. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31