Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus, päivätoteutus

SeAMKissa bio- ja elintarvikeinsinöörin opinnoissa seuraat ruokaketjua eli luonnon raaka-aineen matkaa valmiiksi tuotteeksi – erityisesti elintarviketeollisuuden näkökulmasta. Tutustut ruoan raaka-aineisiin ja kehität tuotteita, esimerkiksi härkiksen ja mifun seuraajia, jäätelöitä, kakkuja, makkaroita ja valmisruokia. Valmistuttuasi sinulla on osaamista bioprosesseista liiketoimintaan.

Elintarviketeollisuus on monipuolinen, kehittyvä ja kansainvälinen ala, jossa bio- ja elintarviketekniikan insinöörin työtehtävät ovat monipuolisia ja työntekijöiltä edellytetään korkeaa ammattitaitoa.

Opiskelu bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa

Opintojesi alussa hankit ammattialalla tarvittavia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä luonnontieteellistä taustaosaamista. Aineopinnoissa keskityt mm. elintarviketeollisuuden prosessien hallintaan ja tuotekehitykseen sekä teknis-taloudelliseen ajatteluun. Suuntautumisvalinta (elintarviketeknologia tai liha- ja valmisruokateknologia) tehdään toisena opiskeluvuotena. Opiskelussa on paljon erilaisia laboratorioharjoituksia ja työelämälähtöisiä tehtäviä.

Osa opinnoistasi järjestetään yhdessä agrologi- ja restonomikoulutusten kanssa, mutta voit valita opintoja myös muilta SeAMKin koulutusaloilta.

Monialainen ja kansainvälinen SeAMK tarjoaa bio-ja elintarviketekniikan insinööreiksi opiskeleville mahdollisuuden laajentaa osaamistaan myös kansainvälisesti. Uusia kokemuksia halutessasi voit lähteä ulkomaanvaihtoon tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Bio- ja elintarvikealan insinööri työelämässä

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörit ovat kysyttyjä asiantuntijoita elintarviketeollisuudessa ympäri Suomen ja erityisesti Seinäjoen seudulla. Elintarviketeollisuus kasvaa teknologian kehittymisen, tuotteiden jalostuksen ja uusien innovaatioiden myötä, luoden uusia työpaikkoja perinteisten työtehtävien rinnalle.

Valmistumisen jälkeen työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi suuresta maito- ja meijeriteollisuuden tai lihanjalostus- ja valmisruokateollisuuden yrityksestä, suunnittelutehtävistä insinööritoimistosta tai vaihtoehtoisesti voit toimia esimerkiksi yrittäjänä panimo-, alkoholi- ja juomateollisuudessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31