Sivuston käyttötapa: Mobiili

Geronomikoulutus | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Geronomikoulutus | monimuotototeutus

Geronomikoulutus, SeAMK

Geronomikoulutus, monimuotototeutus

Geronomi (AMK) on vanhusten tukena edistäen heidän hyvinvointinsa, terveytensä ja toimintakykynsä ylläpitoa. SeAMKissa kehityt monipuoliseksi korkeakoulutasoiseksi vanhustyön asiantuntijaksi, jolla on laajat uramahdollisuudet edessään.

SeAMKin erikoisosaamisalueena on kehittää sinusta muistisairauksien asiantuntija. Monipuoliset harjoittelujaksot taas antavat sinulle runsaat eväät siirtyä työelämään sosiaali- ja terveysalan eri vanhuspalveluihin.

Geronomin SeAMKin monimuoto-opetuksen sisällössä on huomioitu työn ohessa opiskelevien tarpeet. Opintosi monimuoto-opetuksessa sisältävät samoja opintoja kuin päiväopetuksessa harjoittelujaksoja myöten.

Koulutuksessa huomioidaan aiempi osaaminen, joko työn tai opintojen kautta hankittu. Lähiopetusjaksot sijoittuvat päiväaikaan syys- ja kevätlukukausien aikana yhteen viikkoon kuukaudessa, joten omat aikataulut on mahdollista nivoa yhteen opintojen kanssa. Harjoittelujaksot sijoittuvat lähiopetusjaksojen ulkopuolelle. Lähiopetusjaksojen välillä opiskelu tapahtuu itsenäisesti.

Opintojen sisältö

Vanhenemiseen ja vanhuuteen liittyvät ilmiöt sekä vanhustyön, hoitotyön ja sosiaalityön menetelmät ovat kulmakiviä geronomin tutkinnossa. Opintojaksotarjonta sisältää muun muassa psykososiaalisten menetelmien, omaishoidon ja kuntoutuksen, palveluohjauksen sekä geriatrian ja muistisairauksien opintojaksoja.

Sinua kannustetaan myös kohti lähiesimies- ja kehittämistehtäviä. Opintojen viimeisenä lukuvuonna tarjotaan vanhustyön hallinnon ja laadun kehittämisen teoriaopintoja.

Geronomin SeAMKin monimuoto-opetuksen sisällössä on huomioitu työn ohessa opiskelevien tarpeet. Opintosi monimuoto-opetuksessa sisältävät samoja opintoja kuin päiväopetuksessa harjoittelujaksoja myöten.

Lähiopetusjaksot sijoittuvat päiväaikaan syys- ja kevätlukukausien aikana yhtenä viikkona kuukaudessa, joten omat aikataulut on mahdollista nivoa yhteen opintojen kanssa. Harjoittelujaksot sijoittuvat myös lähiopetusjaksojen ulkopuolelle. Lähiopetusjaksojen välillä opiskelu tapahtuu itsenäisesti.

Geronomi työelämässä

Seinäjoelta valmistuneet geronomit ovat sijoittuneet työmarkkinoilla hyvin koulutustaan vastaaviin tehtäviin. Geronomi toimii muun muassa muistisairauksien asiantuntijoina ja esimiehinä erilaisissa avo- ja asumispalveluissa sekä järjestösektorilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Geronomikoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Geronomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Geronomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31