Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

International Business Management (MBA) | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
englanti
Ei mukana kevään 2021 yhteishaussa
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

International Business Management (MBA) | YAMK

International Business Management, YAMK

International Business Management (MBA)

Työelämälähtöinen MBA-tutkinto on tarjolla juuri sinua varten, joka haluat laajentaa omia vahvuuksiasi asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tutkinnon myötä ammennat kokemusta kehittämistyöstä ja kansainvälisistä toimintaympäristöistä.

Kansainvälinen liiketoiminnan MBA-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuudet suorittaa ylempi korkeakoulututkinto työn ohessa. Pääset myös hyödyntämään omia kokemuksia ja tietojasi työelämästä sekä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi.

Tutkintonimike on tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration (MBA), ja se tuottaa saman kelpoisuuden kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Opintojen sisältö

Tutkinto tarjoaa uusia ajattelu- ja toimintamalleja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen. Opinnot koostuvat kaikille yhteisistä kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen opinnoista. Opiskelijalla on mahdollisuus suunnata opintoja oman kiinnostuksensa mukaan joko kansainväliseen markkinointiin tai projektijohtamiseen. Opinnäytetyö on työelämän kehittämistyö, jonka kohteena on joko opiskelijan oma työnantajaorganisaatio tai muu käytännön työelämätaho.

Degree Programme in International Business Management -tutkinto-ohjelmassa tehdään yhteistyötä mm. Centria ammattikorkeakoulun ja Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa Kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ovat Aschaffenburg University of Applied Sciences Saksassa sekä University of Missouri – St. Louis Yhdysvalloissa. Yhteistyöhön kuuluvat mm. yhteisesti järjestettävät Global Master School-intensiivijaksot ja kansainväliset vierailijaluennot.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa Aschaffenburgin ammattikorkeakoulussa.

Opintojen toteutus

Lähiopintojaksot toteutetaan pääsääntöisesti perjantai-iltaisin ja lauantaisin joka toinen viikonloppu. Osa opinnoista järjestään myös verkossa. Koulutuksen opiskelukieli on englanti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta International Business Management (MBA) | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Haku koulutukseen tapahtuu valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration (MBA)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Business Management (MBA) | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31