Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennustekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Rakennustekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

 Rakennustekniikan koulutus | insinööri

Rakennustekniikan koulutus, insinööri, päivätoteutus

Ihmisläheinen, suunnitelmallinen, yrittäjähenkinen ja johtajatyyppi – nämä kaikki ovat arvokkaita ominaispiirteitä rakennusinsinöörille. Rakennusalalla sinulla on mahdollisuus olla tärkeänä osana toimintaa, jossa omalta osaltasi varmistat rakennuskantamme ja ympäristömme elinvoimaisuuden.

Rakennustekniikan insinööri valmennetaan SeAMKissa nykyaikaisen talonrakennustekniikan, talouden sekä ekologisen toiminnan taitajaksi ja soveltajaksi. Lisäksi painopistealueina ovat kansainvälisyys ja yrittäjyys.

Opintojen sisältö

Talonrakennustekniikan opinnoissa voit syventyä rakennesuunnitteluun tai tuotantotekniikkaan. Luennoilla ja harjoituksissa tutustut muun muassa rakennuspiirustuksiin, talonrakentamiseen, rakenteiden mekaniikkaan, maa- ja pohjarakennukseen, hanketalouteen, rakennetekniikkaan ja työmaatoimintoihin. Monipuolisuutta opintoihisi tuovat vielä matematiikan, fysiikan, ja kielten opinnot.

Kaikki tekniikan yksikön opetus on keskittynyt Seinäjoen Framille, jossa on tarjolla modernit laboratoriot laitteistoineen. Rakennustekniikan insinööriopiskelijoilla on mahdollisuus tehdä muun muassa kuormituskokeita, lämpökuvauksia, tiiviysmittauksia ja äänieristysmittauksia. Todenmukainen työympäristö antaa mitä parhaimmat valmiudet työelämän haasteita varten.

Opintoihin kuuluu teorian ja laboratorio-opiskelun lisäksi työharjoittelu ja opinnäytetyö. Mikäli haluat lähteä ammentamaan oppia kansainvälisistä rakennustekniikoista, tekniikan yksikön laajat kansainväliset yhteydet tarjoavat oivan mahdollisuuden opiskeluun ja työharjoitteluun ulkomailla.

Alueen yritykset ja kansalliset yritykset toimivat merkittävinä yhteistyötahoina rakennustekniikan opiskelijoiden laaja-alaisessa koulutuksessa.

Rakennusinsinööri työelämässä

SeAMKista työelämään siirtyneet rakennusinsinöörit ovat työllistyneet hyvin. SeAMKilaiset ovat löytäneet oman paikkansa rakennusalalta suunnittelu-, tuotanto- ja esimiestehtävistä. Lisäksi osa valmistuneista työskentelee viennin ja myynnin tehtävissä ja yrittäjinä perustamissaan yrityksissä

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voit opiskella rakennustekniikkaa myös monimuotokoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennustekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennustekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Miika Koivisto
Seinäjoen ammattikorkeakoulun rakennustekniikan koulutusohjelma on hyvin toteutettu näin aikuisopiskelijan kannalta. Opiskelu on joustavaa ja ryhmähenki on hyvä. Suosittelen kaikille Seinäjoen ammattikorkeakoulua ja sen tekniikanyksikköä.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31