Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaketjun kehittäminen | agrologi | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Ei mukana kevään 2019 yhteishaussa
   
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ruokaketjun kehittäminen | agrologi | YAMK

Ruokaketjun kehittäminen

Ruokaketjun kehittäminen, agrologi

Agrologi (ylempi AMK) -koulutuksessa perehdyt ruokaketjun eri yritysten toimintaympäristöön. Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi ruokaketjun eri vaiheista ja kehität omaa asiantuntijuuttasi ruokaketjun toimijana. Hankit valmiuksia kohdata uusia haasteita ja toimia alallasi asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Osa agrologi (ylempi AMK) -opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin sekä ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin.

Agrologi (ylempi AMK) -opinnoissa paneudut strategiseen johtamiseen ja maatilayrityksen toiminnan kehittämiseen.

Tutkinto-ohjelman laajuus on agrologeilla sekä insinööreillä 60 opintopistettä ja restonomeilla 90 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä amk-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa.

Insinööri (ylempi AMK) – ja restonomi (ylempi AMK) -opinnoissa paneudutaan elintarviketuotannon uusiin menetelmiin, tuotekehitykseen sekä tilaus-toimitusketjun kehittämiseen. Restonomi (ylempi AMK) -opinnoissa perehdyt lisäksi ravitsemukseen ja ruokaketjun kehittämiseen asiakasnäkökulmasta.

Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Koulutuksen toteutus monimuoto-opintoina työn ohessa

Ruokaketjun kehittäminen, Agrologi ylempi AMK -tutkinto on mahdollista SeAMKissa suorittaa työn ohessa. Pääasiassa opiskelijamme ovat valmistuneet 2–3 vuodessa.

Lähiopetus järjestetään Seinäjoella Frami Kampuksella. Lähiopetusta on yleensä kaksi päivää kerrallaan noin 4 viikon välein elokuusta toukokuun loppuun.

Lähiopetuksen lisäksi  suoritat syventäviä tehtäviä, joissa sovellat hankkimaasi tietoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaketjun kehittäminen | agrologi | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Agrologi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokaketjun kehittäminen | agrologi | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31