Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 - 2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala sisältää hoitotyön ohella paljon hallinnollista työtä. Ala tarvitsee hallinnon osaajia kehittämään ja johtamaan hoitotyötä. Tarve on suuri myös uusille toimintatavoille, innovaatioille ja työmenetelmille.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus suoritetaan monimuoto-opintoina työn ohessa. Opiskelusi kehittämis- ja johtamisopinnoissa sisältää noin kaksi Seinäjoella toteutettavaa lähiopiskelupäivää kuukaudessa. Muina opiskelumenetelminä SeAMKissa on käytössä itsenäiset tehtävät ja verkko-opiskelu. SeAMK hyödyntää laajasti myös etäopetuksen mahdollisuuksia. Aikaisempien yAMK/maisteritasoisten opintojen perusteella voi hakea harkinnanvaraista opintojen hyväksi lukua.

Opintojen rakenne

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot rakentuvat kehittämis-, johtamis- ja tutkimusopinnoista. Tämä kolmikko solmitaan tiukasti yhteen työyhteisöjen kehittämisen opintoihin.

Opintojesi keskeisenä teemana on uudistaa työyhteisöjen toimintatapoja ja -malleja sekä perehtyä työhyvinvoinnin tukemisen tapoihin. Kehittämisen ja uudistamisen tapoja ja malleja pääset konkreettisesti kokeilemaan etenkin opinnäytetyösi yhteydessä. Opinnäytetyö on koko opintojen ajan kestävä prosessi, jossa syvennyt johonkin työhyvinvoinnin, työyhteisöjen johtamisen tai kehittämisen teemaan joko tutkimuksen tai käytännönläheisemmän kehittämisen keinoin.

Tutkinnon hyöty työelämässä

SeAMKista valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan kehittämis- ja johtotehtävissä, asiantuntijana, esimiestehtävissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektoreilla tai konsulttina. Yrittäjyys on myös vetänyt puoleensa meiltä valmistuneita opiskelijoita. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (YAMK)
Geronomi (YAMK)
Sairaanhoitaja (YAMK)
Sosionomi (YAMK)
Terveydenhoitaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31