Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 - 2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Ei mukana kevään yhteishaussa
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala sisältää hoitotyön ohella paljon hallinnollista työtä. Ala tarvitsee hallinnon osaajia kehittämään ja johtamaan hoitotyötä. Tarve on suuri myös uusille toimintatavoille, innovaatioille ja työmenetelmille.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus suoritetaan monimuoto-opintoina työn ohessa. Opiskelu kehittämis- ja johtamisopinnoissa sisältää noin kaksi lähiopiskelupäivää (torstai ja perjantai) kuukaudessa, jotka järjestetään Seinäjoella. Muina opiskelumenetelminä SeAMKissa on käytössä itsenäiset tehtävät ja verkko-oppiminen. Aikaisempien opintojen ja työkokemuksen perusteella voi hakea opintojen hyväksilukua.

Opintojen rakenne

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot rakentuvat kehittämis-, johtamis- ja tutkimusopinnoista. Tämä kolmikko solmitaan tiukasti yhteen työyhteisöjen kehittämisen opintoihin.

Opintojen keskeisenä teemana on uudistaa työyhteisöjen toimintatapoja ja -malleja. Näitä uusia tapoja ja malleja muodostetaan etenkin opinnäytetyön yhteydessä. Opinnäytetyö on koko opintojen ajan kestävä prosessi, jossa saat tilaisuuden laatia oman aiheesi ja yhdistää sen oman työhösi hyväksi tai yleisesti työelämään.

Tutkinnon hyöty työelämässä

SeAMKista valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan kehittämis- ja johtotehtävissä, konsulttina, asiantuntijana tai esimiestehtävissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektoreilla. Myös yrittäjyys on vetänyt puoleensa valmistuneita opiskelijoita. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus on tarkoitettu Suomessa fysioterapeutin (AMK), geronomin (AMK), sairaanhoitajan (AMK), sosionomin (AMK) tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneelle, jolla on kyseisen tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu, vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta.

Opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittaneelta, joka sittemmin on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon, työkokemukseksi hyväksytään vähintään kolmen vuoden työkokemus opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen ja korkeakoulututkinnon väliseltä ajalta. Työkokemus tulee olla asianomaiselta alalta.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (YAMK)
Geronomi (YAMK)
Sairaanhoitaja (YAMK)
Sosionomi (YAMK)
Terveydenhoitaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31