Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Ikääntymisen asiantuntija | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK

Tule SeAMKiin opiskelemaan uusi sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto, kehity monipuoliseksi ikääntymisen asiantuntijaksi ja suuntaa uralle, jossa uusien osaajien tarve on suuri ja työllistymismahdollisuudet ovat laaja-alaiset!

Ikääntymisen asiantuntija –yAMK opinnot

Ikääntymisen asiantuntija –yAMK-opintosi rakentuvat ikääntymisen yhteiskunnallisiin näkökulmiin sekä sosiaali- ja terveysalan näkökulmiin liittyvistä teemoista. Opintojen aikana perehdyt muun muassa ikäystävällisen yhteiskunnan kehittämiseen, ikääntyvien monialaiseen hyvinvoinnin tukemiseen, aivoterveyden edistämiseen sekä erilaisissa vanhustyön ympäristöissä tapahtuvan johtamis- ja esimiestyön kehittämiseen.

Opit hyödyntämään uusinta gerontologista tutkimustietoa ja soveltamaan sitä vanhustyön toimintaympäristöissä. Vapaavalintaisten opintojen ja opinnäytetyön kautta voit suunnata osaamistasi haluamaasi ikääntymiseen ja vanhustyöhön liittyvään erityiskysymykseen tai syventää esimies- ja johtamisosaamistasi.

Ylempi korkeakoulututkinto työn ohessa

SeAMKissa halutaan, että voit panostaa yAMK-opintoihisi mahdollisimman hyvin työn ohessa. Opiskelusi Ikääntymisen asiantuntija -opinnoissa sisältää noin kaksi lähiopiskelupäivää kuukaudessa. Lähipäivinä opetus järjestetään Seinäjoella. Opinnoissa hyödynnetään laajasti myös etäopiskelun ja etäyhteyksien mahdollisuuksia. Opintoihin kuuluu paljon itsenäisiä tehtäviä ja verkko-opetusta. Osa kursseista on mahdollista suorittaa verkko-opintoina. Aikaisempien yAMK-/maisteritasoisten opintojen perusteella voi hakea harkinnanvaraista opintojen hyväksi lukua.

Ylemmän AMK-tutkinnon hyödyt työelämään

SeAMKista Ikääntymisen asiantuntijaksi valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa vanhustyön ja ikääntymisen asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Olet saanut laaja-alaisen koulutuksen, joka mahdollistaa toimimisen ikääntymiseen ja vanhustyöhön liittyvissä asiantuntijatehtävissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Myös yrittäjyys on yksi mahdollisuus ja vapaavalintaisten opintojen kautta voit halutessasi vahvistaa yrittäjyysvalmiuksiasi. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Koulutus antaa hakukelpoisuuden alan tieteellisiin jatko-opintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31