Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK

Oletko kehittäjätyyppi? Haluatko esimieheksi? Teknologiaosaamisen johtamisen ylempi AMK-tutkinto suoritettuna sinulla on käsissäsi mahdollisuus lähteä toteuttamaan unelmaasi edetä esimies- ja johtotehtäviin yrityksessä tai organisaatiossa.

SeAMKin insinööriopinnoissasi keskiössä olevat työelämän kehittäminen ja ammatillisen osaamisen syventäminen luovat sinulle uusia vahvuuksia työntekijänä. Pääset omaksumaan tietoa esimerkiksi projektien, strategian, talouden sekä tuotekehityksen johtamisesta.

Opintojen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen opinnoissa keskeinen sisältö kohdentuu johtamisen eri muotoihin. Koulutuksen tavoitteena on laajentaa ja syventää valmiuksia johtaa ja kehittää asiantuntijaorganisaatiota sekä luoda valmiuksia työelämän vaativiin kehittämishankkeisiin.

Koulutus kestää 1,5–2 vuotta ja on laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opinnot koostuvat syventävistä ammattiopinnoista (25 op), vapaasti valittavista opinnoista (5 op) ja opinnäytetyöstä (30 op). Opinnäytetyön tavoitteena on ratkaista työpaikan ajankohtainen haaste tai ongelma. Sen avulla kehität työpaikkaasi itse laatimasi aiheen kautta. Opinnäytetyö tehdään ensisijaisesti omalle organisaatiolle, ja aiheen etsiminen aloitetaan heti opintojen alussa.

Opintojen toteutus

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto SeAMKissa tuottaa sinulle saman kelpoisuuden kuin yliopistojen maisterin ja diplomi-insinöörin tutkinto. Opiskelusi ja työsi liittyvät yhteen mahdollisimman saumattomasti niin aikataulujen kuin opiskelujen sisällön suhteen. Koulutus on toteutettu yhteistyössä monen teollisuuden yrityksen ja korkeakouluorganisaation kanssa. 

Lähiopetusta on perjantaisin ja lauantaisin keskimäärin 1–2 kertaa kuukaudessa syyskuusta kesäkuuhun. Lähiopetus koostuu pääosin luennoista ja seminaareista. Pääosa opetuksesta tapahtuu suomeksi, mutta osa opetuksesta voidaan toteuttaa englannin kielellä. Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös omakustanteinen yritysvierailu EU:n alueella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31