Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Koko-/osa-aikainen
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Turvallisuusvalvoja

Turvallisuusvalvojan koulutus antaa hyvät tiedot ja taidot alan työtehtäviin sekä jatkokoulutukseen turva-alan eri osa-alueilla. Turvallisuusvalvojan työ vaatii yhteiskunnan, yksilön käyttäytymisen sekä yrityksen toiminnan ymmärtämistä.

Turvallisuusvalvojan koulutus

Turvallisuusvalvojan opintojen aikana perehdytään pääasiallisesti turvatekniikan ja turvaelektroniikan opintoihin. Koulutuksesta opiskelija oppii perusteet turvasuojauksesta, tietoturvallisuudesta ja turvajärjestelmien asennuksesta.

Turvallisuusvalvoja työelämässä

Turvallisuusalalla työskentelevältä edellytetään tasapuolisuutta, oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä sekä vastuuntuntoisuutta. Turvallisuusvalvojan on oltava ulospäin suuntautunut sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot omaava henkilö.

Turvallisuusvalvojat työskentelevät pääasiassa turvallisuusalan yritysten palveluksessa turvasuojaukseen, tietoturvallisuuteen ja turvajärjestelmien asennukseen liittyvissä tehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin...


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31