Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hammastekniikan perustutkinto | hammaslaborantti

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Hammastekniikan perustutkinto | hammaslaborantti

Hammaslaborantti valmistaa terveydenhuollon ammattihenkilön tilauksen mukaisia suuhun sijoitettavia lääkinnällisiä laitteita ja edistää siten asiakkaan purentaelimen kuntouttamista. 

Hammaslaborantti työelämässä

Hammaslaborantti työskentelee suun terveydenhuollossa yleensä yksityisen työnantajan palveluksessa hammaslaboratoriossa. Hän voi työskennellä myös myynti- ja konsultointitehtävissä esimerkiksi hammastarvikeliikkeissä, yrittäjänä tai julkisen sektorin palveluksessa.

Hammaslaborantin työn vaatimukset

Hammaslaborantin työssä ja opiskelussa korostuvat perinteinen käsityö sekä fysiikan ja kemian lainalaisuuksiin perustuva teknologian hallinta. Hammaslaborantilta edellytetään hyviä käden hienomotorisia taitoja sekä hyvää hahmotuskykyä ja värien erottelukykyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hammastekniikan perustutkinto | hammaslaborantti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Hammastekniikan perustutkinto, hammaslaborantti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hammastekniikan perustutkinto | hammaslaborantti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31